Premiere care trebuie văzute la cinema în aprilie

0

Filmele care nu trebuie pierdute în luna aprilie la cinema sunt:

4 aprilie

Căpitanul America: Războinicul iernii 3D (Captain America: The Winter soldier)

Captain-America-The-Winter-Soldier-Trailer-and-Plot

Acțiunea este plasată după evenimentele din The Avengers. Steve Rogers (Chris Evans) trăieşte în Washington, încercând să-şi afle locul în lumea modernă după ce a petrecut decenii îngheţat în veşnicele zăpezi ale Arcticii. Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeşte implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră (Scarlett Johansson), eroul încearcă să dezlege iţele până când nu este prea târziu, iar asta îl va arunca împotriva unui redutabil şi în acelaşi timp familiar adversar, Războinicul iernii (Sebastian Stan).

11 aprilie

Rio 2 3D

8823938-rio-2-movie-2014

Blu, Jewel şi cei trei copilaşi ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că e timpul ca cei trei copii să înveţe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă, astfel că propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe copii, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia. Oare cum se va termina această aventură?

https://www.youtube.com/watch?v=IkZM1Zc0mBU

 

Sabotaj (Sabotage)

arnold-schwarzenegger-sabotage-movie-1600x900

Echipa de elită din cadrul Agenției Americane Anti-Drog primește o misiune care, la prima vedere pare a fi o razie asupra uneia dintre ascunzătorile unui important cartel de droguri, dar care se dovedește a fi un jaf elaborat, plănuit chiar de membrii Agenției. După ce ascund 10 milioane de dolari într-o mașină furată, agenții cred că secretul lor este în siguranță – asta până când cineva începe metodic să elimine membrii echipei, unul câte unul. Pe măsură ce numărul victimelor crește, toată lumea este suspectă, chiar și cei care au pus la cale întreaga operațiune. Filmul urmărește una dintre cele mai bine pregătite trupe de asalt din lume, o echipă de operațiuni speciale compusă din zece agenți ai Agenției Americane Anti-Drog.

http://www.youtube.com/watch?v=FeHpSdQSH0c

18 aprilie

Cocktail

diana_penty_in_cocktail_movie-wide

Până ca Veronica (Deepika Padukone) și Meera (Diana Penty) să înceapă să locuiască într-o vară, la Londra, acestea erau două persoane foarte diferite. Meera este timidă, introvertită ți se recuperează dupa încheierea unui mariaj haotic cu Kunal Ahuja (Randeep Hooda). Acesta i-a cheltuit economiile pe care le-a făcut toată viața, sub pretextul că trebuie să se stabilească împreună la Londra. Își petrece timpul sub acoperișul Veronicăi până când îți va găsi un sprijin și un loc de muncă pe acest tărâm străin.

Pe de altă parte, Veronica este un copil sălbatic, impulsiv, în căutare de distracție care să o scape de problemele unui adult. Faptul că cele două sunt persoane total opuse le va face să fie foarte apropiate și să-și construiască o relație solidă de prietenie. Viața ia o întorsătură nouă atunci când Gautam Kapoor (Saif Ali Khan), un inginer de software, vine și el să locuiască cu cele două în casa Veronicăi.

 

 

25 aprilie

Zona de pericol (Brick mansions)

350461,xcitefun-brick-mansions-stills

Filmul de acţiune al lui Camille Delamarre este un remake al filmului franţuzesc Banlieue 13. Damien este un poliţist sub acoperire a cărui misiune este să aducă în faţa justiţiei un gangster deosebit de periculos. În arsenalul acestuia se află o bombă atot-distrugătoare. Pentru a izbândi, eroul trebuie să se infiltreze în grupul gansterului, într-un joc de-a şoarecele şi pisica. E penultimul film al regretatului Paul Walker.

 

Transcendence

transcendence-movie-Will-Caster-plugged-in-Johnny-Depp

Când soţul ei Will (Johnny Depp) este ucis de terorişti, viaţa pare să se fi terminat pentru specialista în computere Evelyn Caster (Rebecca Hall), dar cercetătoarea găseşte o metodă revoluţionară de a transfera întreaga personalitate a lui Will într-un computer. Împreună cei doi continuă să lucreze exact la proiectul care i-a transformat în ţinta teroriştilor: un spaţiu unde computerele să evolueze nestingherite de controlul uman.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata