Premiere la cinema în perioada 28 martie – 3 aprilie

0

Premierele la cinema în perioada 28 martie – 3 aprilie sunt urmatoarele:

Noe 3D

Russell-Crowe-as-Noah

Filmul redă povestea lui Noe, de la fuga din Sodoma și Gomora și până la construirea arcei. Pământul devine o lume fără speranță, o lume dominată de oameni răi și dictatori. În această lume fără speranță, exista un om bun ce a apelat la pacea interioară, pe nume Noe. Luptător experimentat, mag și vindecător, el și-a dorit doar pace pentru el și familia lui. În fiecare noapte, Noe este asaltat de viziuni…
Dumnezeu îi spune lui Noe și fiilor lui să-și facă o arcă destul de mare pentru familia lor și câte două animale din fiecare specie. Dar Noe e luat în râs de săteni. Când începe potopul, începe și aventura.

Filmul rulează în regim de avanpremieră începând din 26 martie și îl puteți viziona în următoarele orașe: Brașov, București, Cluj, Constanța, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Brăila și Bacău.

Tarzan 3D

tarzan_3d_movie_2013-1920x1080

Un grup de maimuţe curioase îl adoptă pe micul Tarzan, singurul supravieţuitor al unui accident aviatic, în care pieriseră părinţii  săi. Băieţelul creşte alături de animalele sălbatice, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor. Abia 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând, el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni. Ca să-şi salveze familia adoptivă şi pe femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.

Filmul rulează începând din 28 martie următoarele oraşe: Constanța, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj-Napoca, București, Ploiești, Târgu-Mureș, Timișoara, Brașov, Oradea, Pitești

Clopoțica și zâna pirat 3D

disney_the_pirate_fairy_2014-wallpaper-1920x1080

Când o zână neînțeleasă ce păstrează praf magic pe nume Zarina fură din Valea Ielelor (Pixie Hollow) tot praful albastru vrăjit și zboară pentru a-și uni forțele cu pirații din Stânca Craniilor (Skull Rock), Tinker Bell și prietenii pornesc în aventura vieții pentru a recupera praful magic. În urmărirea zânei Zarina, lumea lui Tink este dată peste cap. Ea și prietenele ei descoperă că talentele lor au fost schimbate și încep o cursă contra cronometru pentru recuperarea prafului magic pentru a se întoarce acasă să salveze Valea Ielelor (Pixie Hollow). Îl vom vedea și pe prietenul Zarinei, James, un băiat simplu care ulterior va deveni cunoscutul James Hook. James este un băiat educat, politicos, plin de energie, atractiv și atent. James și Zarina au o relație frumoasă. Sunt cei mai buni prieteni… pentru o vreme. Dar totul este o prefăcătorie din partea lui James. El își ascunde de fapt latura sa crudă și vicleană.

Filmul rulează începând din 28 martie următoarele oraşe: Constanța, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj-Napoca, București, Ploiești, Târgu-Mureș, Timișoara, Brașov, Oradea, Pitești

Spune-mi ce-ai făcut azi-noapte! (About last night)

about last night whysoblu 4

În această spumoasă comedie romantică urmărim patru tineri din Los Angeles care se luptă cu suişurile şi coborâşurile vieţii amoroase din ziua de azi. Într-o seară, când făcea pe valetul celui mai bun prieten al său Bernie “gură mare” (Kevin Hart), Danny (Michael Ealy), cel cu ochii blânzi, o întâlneşte pe Debbie (Joy Bryant), o fată frumoasă şi isteaţă, care e la fel de timidă ca el când vine vorba de relaţii amoroase. Comunicarea dintre cei patru e cu atât mai complicată şi savuroasă cu cât cele două femei sunt prietene foarte bune între ele şi la fel şi cei doi bărbaţi cu care ele ajung să formeze cupluri. E un fel de telefonul fără fir jucat la vârsta adultă.

 

Filmul rulează în regim de avanpremieră în următoarele orașe: Arad, Brăila, București, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiești, Târgu-Mureș, Timișoara.

Marea frumusețe (La grande belezza)

1

Jep Gambardella este un scriitor care, aflat în pragul bătrâneţii, îşi rememorează tinereţea plină de extravaganţe şi petreceri mondene, unde el era personajul central. După ce împlineşte 65 de ani, el ajunge să privească dincolo de melanjul de figuri politice, artişti, femei din înalta societate, intelectuali, chiar şi delincvenţi din Roma şi să descopere un peisaj de o frumuseţe absurdă, extraordinară.

Filmul rulează în regim de avanpremieră în Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Premierele de săptămâna trecută le găsiți aici

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata