Premiere la cinema în perioada 6 – 12 iunie

0

Edge of tommorow 3D (Prizioner în timp)

live

Acţiunea filmului este plasată într-un viitor apropiat, în care Pământul este invadat de o rasă extraterestră extrem de ostilă. Întreaga planetă este atacată în mod constant, iar omenirea abia mai poate face faţă. Ofiţerul William Cage (Tom Cruise) nu a călcat niciodată pe câmpul de luptă, dar se vede prins subit într-o misiune sinucigaşă. Deşi este ucis în doar câteva minute, Cage se trezeşte în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleaşi experienţe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat şi, împreună cu ofiţerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereştrilor.

Filmul rulează în avanpremieră începând cu 3 iunie în următoarele oraşe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iaşi, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Craiova, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Arad, Baia Mare, Satu Mare, Brăila, Buzău, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Bacău, Târgu Jiu, Botoșani și Vulcan. Din 6 iunie va rula în Sibiu și Tulcea.

A million ways to die in the West (Urma scapă turma)

west

Seth MacFarlane îl interpretează pe Albert, un fermier din Vestul Sălbatic care îşi pierde iubita atunci când refuză să ia parte la un duel. Întâlnirea cu o frumoasă cowgirl (Theron) îl va determina să-şi dovedească bărbăţia, mai ales când soţul acesteia, un bandit celebru (Neeson), începe să facă probleme în zonă.

Filmul rulează în avanpremieră începând cu 4 iunie în următoarele oraşe: București, Cluj-Napoca, Constanța, Iaşi, Târgu Mureș, Timișoara, Oradea, Ploiești, Piteşti, Arad, Baia Mare, Brăila și  Bacău. Din 6 iunie va rula în  Târgu Jiu, Botoșani, Vulcan, Buzău, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Brașov, Sibiu și Tulcea.

Pentru premierele de săptămâna trecută, click aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar