Maleficent zdrobește comedia cu cowboy lui Seth MacFarlane la box office în weekend-ul 30 mai -1 iunie din SUA

0

Maleficent , povestea Frumoasei adormite este adusă pe marele ecran sub forma unui film live action. Filmul s-a clasat pe locul 1 la box office încasând 70 milioane de dolari. Filmul a mai strâns 100 milioane dolari încasări din alte 47 de ţări, ajungând la un total de 170 milioane dolari. E primul film cu Angelina Jolie în rol principal după 4 ani. Este cel mai bun debut al Angelinei Jolie. Cel mai mari încasări care le-a avut un film cu Angelina Jolie în rol principal a fost Wanted în 2008 și a avut la debut încasări de 51 milioane dolari. Se pare că actualizarea poveștii din animația clasică Walt Disney din 1959 Sleeping beauty într-un film live action a fost o idee foarte bună.

maleficent

Frumoasa şi tânăra Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul. Dar, pe măsura ce Aurora crește, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deține cheia unui viitor pașnic al întregului ținut.

 

Locul 2 este ocupat de filmul cu muntanți X-men: days of future past (X-men: Viitorul este trecut). Acesta a avut încasări de 32,6 milioane dolari, ajungând la un total de 162,1 milioane dolari în SUA. La nivel mondial filmul a ajuns la încasări de jumătate de miliard de dolari.

Top 3 este încheiat de o altă premieră comedia cu cowboy a lui Seth MacFarlane, A Million Ways to Die in the West care a avut un debut dezamăgitor, având încasări de doar 17 milioane dolari.

millions

Seth MacFarlane îl interpretează pe Albert, un fermier din Vestul Sălbatic care îşi pierde iubita atunci când refuză să ia parte la un duel. Întâlnirea cu o frumoasă cowgirl (Theron) îl va determina să-şi dovedească bărbăţia, mai ales când soţul acesteia, un bandit celebru (Neeson), începe să facă probleme în zonă.

Următoarele locuri din top 10 au fost ocupate de:

Locul 4 Godzilla cu 12,2 milioane dolari;

Locul 5 Blended cu 8,4 milioane dolari încasări;

Locul 6 Neighbours cu 7,7 milioane dolari;

Locul 7 The Amazing Spider-man 2 cu 3,8 milioane dolari;

Locul 8 este ocupat de Million dollar arm cu încasări de 3,7 milione dolari;

Locul 9 Chef cu 2,2 milioane dolari;

Top 10 este încheiat de The other woman cu 1,4 milioane dolari.

Pentru box office-ul de săptămâna trecuta click aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar