“Prometheus 2” ne răspunde la o întrebare importantă

0

Ridley Scott a declarat că “Prometheus 2” va răspunde unei întrebări puse de fani după ce au văzut “Prometheus” (2012).

Luna trecută, regizorul Ridley Scott a confirmat că mult așteptatul sequel al filmului “Prometheus” va fi următorul său film și va începe să lucreze la această nouă producție după ce termină promovarea pentru “The Martian”. Noomi Rapace și Michael Fassbender, cei care interpretează singurele două personaje care au supraviețuit în “Prometheus” (2012), au fost deja confirmați pentru “Prometheus 2”. Deocamdată nu au fost publicate alte detalii legate de noul film. Cu toate acestea, la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, Ridley Scott a oferit detalii interesante într-un interviu acordat pentru Collider.

Filmul va începe cu o idee importantă sau cu o întrebare cu adevărat importantă. Cine sunt ei și cum au reușit să creeze această diabolică bacteriologie? Și prin crearea ei, de cine sau de ce au vrut să se protejeze? Aceste întrebări își vor găsi răspunsurile aici sau, mai bine zis, încep să fie explicate în Prometheus 2.

“Prometheus 2” este un sequel al lui “Prometheus” (2012), un film științico-fantastic. Acțiunea filmului are loc la sfârșitul secolului al XXI-lea, când echipajul navei spațiale Prometheus se află în căutarea originilor omenirii într-o altă lume. Filmul a fost inițial conceput ca un prequel al filmului clasic științifico-fantastic “Alien” (1979). Dar filmul a devenit mai mult decât un prequel și a explorat o mitologie de sine stătătoare față de filmul “Alien” (1979). Astfel, a separat publicul în două categorii: cei cărora le-a plăcut ideea și cei care au fost împotriva noii producții, însă nu putem să negăm că planul lui Scott nu este interesant. “Prometheus” (2012) ne-a lăsat un final nerezolvat, iar acțiunea din “Prometheus 2” va porni de la acest final și ne va da răspunsurile pe care le așteptăm.

Din nefericire, regizorul nu a vorbit despre noile personaje, însă dacă producția va începe în ianuarie, sperăm să aflăm noi detalii curând. Shaw și Davis au fost singurii supraviețuitori din prima misiune, prin urmare, nu ne așteptăm să apară alți actori din “Prometheus”.

Jake Paglen, care este cunoscut pentru “Transcendence”, se va ocupa de scenariu, iar “Prometheus 2” ar putea să ajungă în cinematografe în 2017.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata