Ride along, o comedie ușurică de văzut în weekend

                Ride along, tradus la noi Un polițist și jumătate, e o comedie de acțiune în care joacă compatriotul nostru, Dragoș Bucur, ce interpretează rolul unui gangster sârb, Marko. O apariție supriză este Laurence Fishburne. Ride along este o comedie ușurică, de văzut în weekend. Acțiunea pune laolaltă doi oameni cu personalități total diferite care se tachinează pe cât de mult posibil. Unul este polițist și celălalt este agent de pază de liceu. Intriga principală nu este un caz, ci o dispută într-un cadru familial. Totodată, Ride along este și o reclamă ascunsă la consola americană de jocuri XBOX.

1

                Ben este un agent de pază de liceu, scund și foarte vorbăreț. Îi plac la nebunie shooter-ele. El se chinuie de 2 ani să intre în grațiile fratelui iubitei sale, James. Acesta este un polițist sobru și devotat meseriei, care urmărește cel mai mare ”pește” din iaz (Omar). Încercările de a-i fi pe plac viitorului cumnat l-au adus pe Ben până în punctul de a se înscrie la Academia de Poliție, unde, culmea, este și acceptat. Simțind că-i cel mai potrivit moment, Ben îi cere lui James binecuvântarea de a se însura cu Angela.

highschool

                Când James află că Ben vrea să se însoare cu Anglea, nu este fericit, ci este de-a dreptul șocat, neînțelegând cum sora lui vrea să se mărite cu un așa pitic. Dar lui James îi vine o idee. Dacă Ben vrea aprobarea lui, trebuie să muncească pentru ea. Trebuie să demonstreze că o merită pe Angela și că este demn de ea. Și care e cea mai bună modalitate de a face asta? Simplu. O zi petrecută împreună, în patrulare.

ride

                Ben, exaltat, acceptă fără a avea cea mai vagă idee de ceea ce îl așteaptă în următoarele 24 de ore. Nu este de mirare că entuziasmul lui Ben scade considerabil mulțumită lui James, care transformă ziua de patrulare într-o plimbare prin iad.

interog

                Ben încearcă din răsputeri să-l mulțumească pe James. Ba chiar, îl ajută pe James să afle indicii despre pista pe care acesta o urmărește de vreo 3 ani. Să vă mai spun un secret. Pentru a-l salva pe James, Ben se folosește de cunoștințele dobândite din jocurile video. Se pare că sunt bune la ceva și jocurile video, nu-i așa?

guns

                Un plus al acestei comedii de acțiune este că fazele de acțiune sunt mai moderate și acesta este meritul regizorului Tim Story. Nu veți vedea trăgându-se sute de gloanțe, zeci de mașini ciocnindu-se sau clădiri aruncate în aer, ca în alte filme de acest gen.

run

Plusul acestui film este Ben Barber, nume de cod Black Hammer, interpretat de Kevin Hart. Personajul său este foarte simpatic și are replici de te fac să râzi cu lacrimi;

gamer

Ice Cube este James Payton, un polițist morocănos, care are impresia că nu există un bărbat potrivit pentru sora sa, Angela;

james

Nu uita sa citesti

The Fall Guy

Related Posts

Angela este interpretată de Tika Sumpter. Ea este iubita lui Ben și sora lui James;

anglea

Bruce McGill este locotenentul Brooks, șeful lui James, care nu este de acord cu metodele de rezolvare a cazurilor, aplicate de subalternul său;

locotenentul brooks

Bryan Callen şi John Leguizamo sunt Miggs, respectiv Santiago, partenerii lui James.

partners

                Când noaptea îi pune pe James și Ben față în față cu cei mai periculoși criminali din oraș, James descoperă că gura mare a lui Ben e la fel de primejdioasă precum un glonte care gonește spre gura ta. În concluzie, este o comedie polițistă, fără pretenții, la care vă veți amuza copios.

along

                Vă invit să urmăriți trailer-ul acestei comedii polițiste:

                Ride along s-a lansat și la noi pe DVD și blu-ray.

ride

Cumpără acum

PS: În 2016 urmează Ride along 2

[review]

[rwp-review id=”0″]

Cmentariile sunt închise