Maimuțele, a doua săptămână la rând pe locul 1, în weekendul 18-20 iulie

1

În SUA, în această săptămână au avut premiera în cinematografe 3 filme: The purge 2: Anarchy, Sex Tape şi Planes 2: Fire & Rescue. Niciuna din aceste premiere nu a reuşit să retrogradeze Dawn of the planet of the apes. Astfel, „maimuţele” s-au clasat din nou pe locul 1 cu încasări de 36 milioane dolari.

Continuarea The purge, făcută cu un buget de 9 milioane dolari, s-a clasat pe locul 2, încasând 28,4 milioane dolari. Este posibil să vedem şi o parte a 3-a într-un viitor apropiat. Dar ce se întâmplă în The purge 2: Anarchy?

purge2

Sequelul succesului de casă din 2013 porneşte de la aceeaşi premisă şi explorează evenimente petrecute în unica noapte din an când, timp de 12 ore, orice crimă rămâne nepedepsită. În centrul atenţiei este un bărbat (Frank Grillo) hotărât să profite de Noaptea judecăţii pentru a răzbuna moartea fiului său. El va ajunge să ajute mai multe persoane să supravieţuiască acestei nopţi când totul este permis.

Ultimul loc de pe podium este ocupat de Planes 2: Fire & Rescue.

planes 2

După cum ştiţi, Dusty a fost un mic avion cu un singur motor. El stropea culturile agricole şi visa să zboare dincolo de orăşelul său natal, Propwash Junction. Acesta s-a înscris în concursul Wings Around The Globe, în care concurau cele mai bune avioane de pe mapamond, pe care îl şi câştigă. Acum, în continuarea animaţiei de anul trecut, Dusty Crophopper află că motorul său a suferit daune grave şi că nu va mai putea concura. Dar inimosul Dusty îşi dă seama curând că nu are niciun rost să dispere, pentru că iniţiativa, curajul său şi exemplul pozitiv dat celor din jur pot în continuare schimba lumea! Împreună cu o trupă de trăsniţi, eroul se aruncă într-o periculoasă luptă cu incendiile izbucnite în jurul regiunii unde a copilărit.

https://www.youtube.com/watch?v=ML-UsBdFzFw

Următoarele filme din top 10 sunt:

Locul 4: A treia premieră a acestei săptămâni, Sex Tape ocupă abia locul 4 cu încasări de 15 milioane dolari. La un buget de 40 milioane dolari, această comedie mai are ceva de muncit până să-și scoată bugetul.

sex tape

După ce au dovedit că trec testul la chimie în Bad Teacher, Cameron Diaz şi Jason Segel îi interpretează pe Annie şi Jay, doi soţi care, printre atâtea obligaţii şi probleme, au trecut cu vederea momentele fierbinţi petrecute împreună şi nici nu-şi mai amintesc când au făcut ultima oară sex. Dar nu e nicicând prea târziu pentru o recuperare! Doar că fişierul video cu acrobaţii sexuale înregistrat de Jay şi Annie pentru a face lucrurile mai interesante se sincronizează ca prin minune pe mai multe iPad-uri pe care eroii le dau cadou de Crăciun. Pentru a scăpa de o umilire publică, ei vor fi nevoiţi să localizeze/fure/sustragă/descopere toate gadget-urile, aruncându-se într-o noapte plină de aventuri şi răsturnări de situaţie. O ocazie de a o vedea pe Cameron Diaz mergând pe urma lui Jennifer Aniston şi a „destrăbălării” ei din Şefi de coşmar!

Locul 5 este ocupat Transformers 4: Age of extinction cu 10 milioane dolari. Acest blockbuster a încasat până în acest moment 227 milioane dolari în SUA şi 886 milioane dolari global;

Locul 6, comedia Tammy cu 7,6 milioane dolari;

Locul 7, 22 jump street cu 4,7 milioane dolari

Locul 8, How to train your dragon 2 cu 3,8 milioane dolari

Locul 9, Maleficent cu 3,3 milioane dolari

Top 10 este încheiat de Earth to Echo, cu 3,3 milioane dolari.

Pentru box office-ul de săptămâna trecuta click aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors