S-a lansat primul trailer al filmului “Heist”: Robert De Niro este un gangster periculos

0

Saptămâna aceasta a fost lansat primul trailer al filmului Heist. În noua producție îi putem vedea pe Robert De Niro în rolul unui gangster care conduce un cazino și pe Jeffrey Dean Morgan și Dave Bautista interpretând pe cei care vor să îl jefuiască pe De Niro.

După ce încercarea de a jefui cazinoul condus de gangsterul de temut Pope (Robert De Niro) eșuează, Vaughn (Jeffrey Dean Morgan) și Cox (Dave Bautista) sunt obligați să schimbe planul și se decid să jefuiască un oraș și să ia prizonieri niște cetățeni ai acestui oraș. Acum, începe o urmărire rapidă și periculoasă, Vaughn va trebui nu numai să se ferească de echipa de poliție condusă de Bajos (Gina Carano), care este pe urmele lor, ci să se lupte cu Dog (Morris Chestnut), mâna dreaptă a lui Pop, pentru a reuși să supraviețuiască. Însă vom afla că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi.

Din distribuție mai fac parte: Gina Carano, Kate Bosworth, Mark-Paul Gosselaat și Morris Chestnut și va avea o lansare limitată în cinematografe începând cu data de 13 noiembrie 2015.

“Heist”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata