“Rampage”, scăpaţi de sub control

Din 13 aprilie la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment

0

“Rampage” (“Rampage: Scăpaţi de sub control”) este un film american regizat de Brad Peyton după un scenariu scris de Ryan Engle, Carlton Cuse, Ryan J. Condal şi Adam Sztykiel.

Din distribuţie fac parte: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Åkerman, Jake Lacy, Joe Manganiello şi Jeffrey Dean Morgan.

Am văzut “Rampage” la T Imax, Afi Cotroceni. Având la bază o serie de jocuri video, filmul ne aduce o poveste plină de acţiune, cu momente dramatice şi comice, presărate cu umor şi glume mai mult sau mai puţin reuşite. Dwayne Johnson vine pe marile ecrane cu un nou rol care va fi, cu siguranţă, apreciat de public.

Davis Okoye (Dwayne Johnson) este un primatolog, destul de introvertit, însă admirat pentru seriozitatea cu care îşi face treaba, având grijă de multe animale. El se simte mai confortabil atunci când stă departe de oameni, cel mai bun prieten al său fiind George, o gorilă foarte inteligentă, de care Davis a avut grijă de când era pui.

O staţie spaţială condusă de o corporaţie puternică se prăbuşeşte pe pământ, iar resturile includ un agent patogen extrem de secret care infectează trei animale: un lup, un crocodil şi pe George, gorila lui Okoye.

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

Animalele încep să crească într-un ritm alarmant. Pe măsură ce se măresc în greutate şi înălţime, acestea devin mai agresive si manifestă abilităţi ale altor specii. Davis împreună cu Kate Caldwell, un inginer genetic, lucrează pentru a găsi un antidot cât mai repede, căci cele trei animale pun în pericol siguranţa cetăţenilor, pornind spre Chicago.

“Rampage” mizează pe efectele vizuale, care sunt realmente uimitoare, însă mi-ar fi plăcut ca scenariul să ne aducă câteva surprize, poate o răsturnare de situaţie deoarece per total acţiunea este destul de uşor de anticipat. Filmul prezintă, de asemenea, scene violente, de distrugere, animalele instaurând haosul şi dezastrul în SUA, iar singurii capabili să oprească acest atac sunt Davis şi Kate.

În ceea ce priveşte distribuţia, Dwayne Johnson nu vine neapărat cu un personaj diferit faţă de ceea ce a interpretat până în prezent, însă datorită carismei şi implicării sale pentru fiecare rol reuşeşte să atragă interesul asupra producţiilor sale, făcându-ne să ne dorim să vedem peliculele pe care le aduce pe marele ecran. Lui Johnson i se alătură Naomi Harris, care o interpretează pe Kate Caldwell, un inginer genetic care a lucrat pentru o companie importantă americană, însă care a fost nevoită să renunţe la locul de muncă când a descoperit care sunt adevăratele intenţii ale companiei. În “Rampage” mai joacă: Malin Akerman (“Billions”), Jake Lacy (“Girls”), Joe Manganiello (“True Blood”), şi Jeffrey Dean Morgan (“The Walking Dead”), P.J. Byrne (“The Wolf of Wall Street”), Marley Shelton (“Rise”), Breanne Hill (“Frontier”), Jack Quaid (“The Hunger Games: Catching Fire”), Matt Gerald (“Daredevil”), Jason Liles (“Death Note”), Demetrius Grosse (“The Brave”) şi Will Yun Lee (“Hawaii Five-O”).

Distribuit de Vertical Entertainment, “Rampage” a ajuns în cinematografe vineri, 13 aprilie 2018. Vizionare plăcută!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata