“Resident Evil: The Final Chapter” și-a stabilit distribuția

0

După mai bine de zece ani de la lansarea primului film, franciza “Resident Evil” ajunge la final. Începând cu 2002, seria ne-a oferit cinci filme lansate în cinematografe – care a strâns numeroși fani din întreaga lume. Producătorii filmului “Resident Evil: The Final Chapter” au anunțat că distribuția este finalizată.

Cine va face parte din echipa care încearcă să salveze lumea?

Fanii francizei nu vor fi surprinși deoarece de-a lungul timpului membrii distribuției nu au rămas, însă Milla Jovovich și-a reluat de fiecare dată rolul, iar acum o va interpreta pe Alice pentru a șasea oară. Bineînțeles, ce se va întâmpla cu personajul său în ultimul film din serie este un mister.

73 (1)

La începutul lunii august, au apărut numeroase discuții legate de Ali Larter, iar acum a venit confirmarea – aceasta se va întoarce pentru un nou film al celebrei francize. Aceasta o va interpreta încă o dată pe Claire Redfield, care a apărut în “Resident Evil Extinction” și “Resident Evil: Afterlife”.

73 (2)

Actorul scoțian Iain Glen se alătură distribuției, însă nu știm încă ce personaj va interpreta în “Resident Evil: The Final Chapter”.

73 (3)

Cunoscută ca model și cântăreață în țara sa natală, Australia, Ruby Rose începe să devină cunoscută în SUA, iar acest rol este un pas important în această direcție. Ruby Rose a interpretat-o pe manipulatoarea Stella Carlin în al treilea sezon “Orange is the New Black”, însă nu știm dacă franciza îi va oferi oportunitatea de a juca un rol complet diferent.

73 (4)

Shawn Roberts a avut un rol cheie în filmele “Resident Evil” și va trece de la antagonist la protagonist în ultima parte a francizei, alăturându-se lui Alice pentru a lupta contra răului.

73 (5)

Eoin Macken nu are multe roluri în filme, însă este un nume important în televiziunea americană. A jucat în câteva episoade din serialul “The Tudors” și l-a interpretat pe Sir Gwaine în “Merlin”. Recent, l-am putut vedea în comedia-dramă “The Night Shift”. Asemenea actorilor care s-au alăturat distribuției pentru ultima parte a francizei, nu știm ce rol va interpreta, însă sperăm să aflăm în curând.

73 (6)

Actorul din Cuba, William Levy, care e cunoscut pentru rolurile pentru televiziunea mexicană, este ultimul nume important care se alătură distribuției. “Resident Evil: The Final Chapter” este cel mai mare proiect al său și suntem curioși ce rol va avea în această producție.

73 (7)

“Resident Evil: The Final Chapter” va avea premiera în cinematografe la data de 27 ianuarie 2017.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata