Rogue One: O poveste Star Wars are un nou trailer subtitrat

1

Rogue One începe cu 34 de ani înainte de Star Wars VII: Trezirea Forței și cu aproximativ două decenii după ce tiranicul împărat Palpatine preia puterea în Star Wars III: Răzbunarea Sith. Imediat după întemeierea Imperiului Galactic, o trupă de combatanți rebeli aflați în derivă conduși de Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, se unesc pentru a îndeplini o misiune disperată: să fure planurile pentru Steaua Morții înainte ca acestea să fie puse în aplicare în slujba întăririi puterii Împăratului. Steaua Morții este amenințarea prin care Împăratul Palpatine ține sub „călcâi” sistemele solare care încep să se ridice împotriva lui.

Kathleen Kennedy, producător Lucasfilm, declară: „Filmul e inspirat de filmele produse despre al Doilea Război Mondial. Alianța rebelilor e aproape destrămată. Luptătorii ei sunt panicați.” Luptătorii pentru libertate plecați în misiune au o singură alternativă: să reușească sau să moară și pentru mulți dintre ei se va dovedi că varianta a doua e mult mai probabilă.

Regizorul Gareth Edwards adaugă: „Suntem în același univers, în aceleași locuri, în același timp. Dar vom vedea ceva ce nu s-a mai văzut până acum. Cavalerii Jedi sunt ca și dispăruți. Ideea că niște oameni cu puteri magice vin să salveze situația nu mai funcționează. Acum totul depinde de oamenii normali care au curajul de a se lupta pentru a opri dominația răului asupra galaxiei.” Principala diferență dintre celelalte filme din universul Star Wars și Rogue One este aceea că Rogue One nu se va concentra pe membrii familiei Skywalker.

În acest moment al cronologiei Star Wars, pe întinsul imperiului, Darth Vader e privit mai degrabă ca un mit și nu ca o persoană în carne și oase, el fiind foarte vag familiar chiar și rebelilor. Unul din scopurile lui Rogue One este acela de a se îndepărta de cavalerii Jedi și Sith și de a se concentra pe eroismul celor care nu își trag puterea din Forță.

Din distribuţie fac parte: Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Donnie Yen, Ben Mendelsohn, Sam Claflin, Diego Luna și James Earl Jones.

Din 16 decembrie 2016, pregătiți-vă pentru o poveste cum nu s-a mai văzut.

rogue-one-poster-6

1 Comentariu
  1. tlovertonet spune

    We stumbled over here from a different website and thought I may as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to going over your web page again.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata