Vecini de coșmar 2, un nou război

0

                Mai țineți minte cuplul trăsnit format din Mac și Kelly?! Da… Cei care au avut probleme cu fraternitatea Delta Psi condusă de Teddy Sanders. Vecini de coșmar 2, titlu original Bad neighbors 2, e o comedie regizată de Nicholas Stoller după scenariu scris de Seth Rogen, Andrew Jay Cohen, Brendan O’Brien, Nicholas Stoller și Evan Goldberg. Seth Rogen a fost și producător. Eu chiar nu înțeleg de ce a fost nevoie de scenariști pentru un copy paste la prima parte.

Vecini de coșmar 2

                După cum am spus, Max și Kelly au avut probleme în trecut și decid să se mute într-o locație mai liniștită. Dar trebuie să vândă casa actuală pentru a nu rămâne cu 2 case. Locația a devenit liniștită după ce Teddy și-a luat tălpășița. Problema e că trebuie să găsească un cuplu dornic să o cumpere. Cuplul e găsit, doar că trebuie să treacă o perioadă de probă de 30 de zile, în care cumpărătorii pot veni în inspecție când doresc și au voie să renunțe oricând la achiziție.

Vecini de coșmar 2

                Vă dați seama. Nimic mai simplu. Doar că în peisaj apare Shelby, o studentă care înființează o comunitatea fetelor, Kappa Nu. Ea nu a avut în copilărie prieteni cu care să se distreze, așa că a așteptat să ajungă la facultate. E o vreme când fetele nu au voie să dea petreceri, doar băieții au voie. Ajutată de prietenele ei și de Teddy, înființează propria comunitate, una independentă, unde fetele sunt la putere, nu băieții. Vă sună cunoscut subiectul? Bineînțeles, presupun că deja intuiți ce se va întâmpla.

Vecini de coșmar 2

Seth Rogen și Rose Byrne sunt Mac și Kelly Radner. Sunt părinții unui fete superbe. Nu sunt părinții perfecți, dar ei mai așteaptă o fetiță;

mac-si-kelly

Zac Efron e Teddy Sanders. A rămas blocat în perioada studenției și nu a reușit să-și găsească un scop în viață cum au făcut „frații” săi din Delta Psi;

teddy

Nu uita sa citesti

Expend4bles

The Nun II

Related Posts

Beanie Feldstein, Chloë Grace Moretz și Kiersey Clemons sunt Nora, Shelby și Beth, fondatoarele comunității Kappa Nu.

kappa

                Să fiu cinstit, nu mi-a plăcut pentru că a copiat în totalitate primul film. Aceleași poante, droguri și tâmpenii. Această continuare e un fel de Marea mahmureală 2. Zac Efron îşi etalează din nou corpul său de invidiat. Probabil fetele vor fi înnebunite după acest film datorită lui Zac. Mă mir că nu a obosit să joace astfel de roluri. În Bunicul dezlănțuit a jucat tot așa. Mă bucur că-i place să-şi etaleze mușchii dar pe mine nu mă uimește cu nimic. Poate am avut prea mari așteptări de la acest film. Mă așteptam să fie ceva în genul Ride along 2. Dar… Am fost dezamăgit.

Vecini de coșmar 2

                Cinstit, mi s-a părut o campanie pro feministă şi pro gay. E o comedie la care veți intui tot ce se întâmplă. Dar chiar era necesară această propagandă?! Eu chiar sper să nu se mai facă şi o parte a 3-a. Să nu credeți că am terminat cu critica. Personajele interpretate de acești actori sunt mult mai slab conturate decât în primul film. Înțeleg… A fost primul film din serie. Dar cei care nu l-au văzut?! Nu au dreptul să știe ce e cu aceste personaje?! Iar personajele noi sunt ca să avem parte de acțiune. Iar finalul?! Mi s-a părut un film tipic românesc  (înțelegi ce vrei din final).

Vecini de coșmar 2

                Rose Byrne a fost însărcinată cu fiul ei Rocco când s-au desfășurat filmările. Un cameo vor avea Selena Gomez şi Kelsey Grammer.

Vecini de coşmar 2 s-a lansat în România pe DVD şi Blu-ray.

Vecini de coşmar 2

 [review]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata