S-a lansat primul trailer al animației “The Angry Birds Movie”

0

Când jocul “Angry Birds” a fost lansat, a devenit foarte repede popular în rândul tinerilor și s-a transformat într-un adevărat fenomen. Acum, vom vedea o animație al cărei trailer a fost lansat în această săptămână.

Primul trailer ne arată cum jocul se transpune din ecranul telefonului sau tabletei pe marele ecran. Animația se bazează nu neapărat pe poveste sau personaje, ci pe umorul pe care îl căutăm în acest film.

Povestea are loc pe o insulă populată de păsări fericite, cu excepția lui Red (Jason Sudeikis), o pasăre cu probleme de comportament, care l-au făcut să nu poată să se integreze grupului, lui Chuck (Josh Gad), o pasăre foarte rapidă și a lui Bomb (Danny McBride). Când insula este vizitată de niște porci verzi misterioși, numai cei trei pot încerca să afle ce pun la cale și să salveze insula.

Regia este semnată de Clay Kaytis și Fergal Reilly, iar scenariul este scris de Jon Vitti.

Din distribuție fac parte: Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Bill Hader, Peter Dinklage, Keegan-Michael Key, Tony Hale, Ike Barinholtz, Hannibal Buress, Jillian Bell, Danielle Brooks și Romeo Santos.

“The Angry Birds Movie” va avea premiera în cinematografe la data de 20 mai 2016.

angry_birds_xxlg

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar