Matt Damon dezvăluie detalii despre “Bourne 5”

0

Matt Damon a declarat recent că personajul său, Jason Bourne, încă mai caută răspunsuri după ce își recuperează memoria.

După ani de așteptare, fanii lui Jason Bourne au primit vești bune atunci când Universal Pictures a anunțat că atât Matt Damon, cât și Paul Greengrass se reunesc pentru un sequel al francizei.

Matt Damon este ocupat în acest moment cu promovarea noului său film, “The Martian”, care va avea premiera în cinematografe la data de 2 octombrie. Într-un interviu acordat pentru New York Daily News, actorul a oferit noi detalii legate de scenariu și despre Jason Bourne.

Bourne își recuperează memoria, dar asta nu înseamnă că știe tot. Au trecut 12 ani, așa că avem nevoie de răspunsuri – Unde a fost? Ce face? Prin urmare, când vom răspunde la toate aceste întrebări, atunci vom avea filmul.

Julia Stiles reia rolul lui Nicky Parsons din trilogia originală “Bourne”. Din distribuție mai fac parte: Alicia Vikander, Tommy Lee Jones și Vincent Cassel. Matt Damon a dezvăluit luna trecută că povestea din sequel se va desfășura în Europa lovită de austeritate, în contextul politic post-Snowden. Temele principale vor fi: spionajul, libertățile civile și natura democrației.

Paul Greengrass va regiza noul film “Bourne”, iar scenariul este scris de regizor în colaborare cu Christopher Rouse.

“Bourne 5” va avea premiera mondială la data de 29 iulie 2016.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar