Filmările pentru “Wolverine 3” nu vor începe până când scenariul nu va fi perfect

0

“Wolverine 3” va fi ultimul film în care Hugh Jackman îl va interpreta pe indestructibilul Logan din celebra franciză “X-Men”. De aceea, actorul dorește ca acest film să fie perfect.

Într-un interviu acordat pentru Collider, el a vorbit despre acest rol și despre angajamentul său față de franciză. Jackman a declarat că refuză să înceapă filmările până când scenariul nu va fi perfect și justifică de ce acest aspect este atât de important pentru el.

Este ultima dată când joc acest rol și mi-am făcut o promisiune și le-am spus tuturor că, până când scenariul nu va fi perfect, nu voi începe filmările. De aceea, nu voi spune un “da” categoric deoarece până la paginile 115, 120 etc…

În cadrul aceluiași interviu, Hugh Jackman a adăugat că Patrick Stewart va avea un rol important în sequel. Scenariul este terminat pe jumătate, însă actorul nu a dorit să dezvăluie mai mult despre noul film. Cu toate acestea, susține că este mulțumit în proporție de 90% de scenariu, însă mai este de lucru până când actorul să fie pe deplin mulțumit de rezultat.

Filmările pentru “Wolverine 3” vor începe în 2016, iar data de lansare este stabilită pentru 2017.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar