S-a lansat un nou trailer al filmului “Legend”: Tom Hardy și “Tom Hardy” conduc lumea interlopă din Londra

0

Pentru Tom Hardy, 2015 a fost un an bun și înainte de a-l vedea jucând alături de Leonardo DiCaprio în “The Revenant”, o să îl urmărim în “Legend”, o dramă britanică, în care Hardy interpretează doi gangsteri periculoși.

Universal și StudioCanal au lansat un al treilea trailer pentru filmul care va avea în curând premiera în cinematografe. Hardy îi interpretează pe gemenii Reginald și Ron Kray, niște gangsteri cunoscuți în Londra în anii 1960.

Filmul, regizat de Brian Helgeland (“L.A. Confidential”), urmărește povestea celor doi frați care încearcă să construiască un imperiu criminalistic și se confruntă cu toate problemele care intervin între membrii familiei și asociații din afaceri: gelozii, rivalități personale și profesionale etc.

Brian Helgeland, laureat al premiului Oscar, ne oferă povestea adevărată a ascensiunii și decăderii celor mai notorii gangsteri din Londra, gemenii Reggie și Ron Kray, ambii interpretați de Tom Hardy. “Legend” este un thriller clasic care ne duce în istoria secretă a crimei organizate a anilor 1960 din Londra.

În distribuție îi putem vedea pe Tom Hary, Emily Browning, Christopher Eccleston, David Thewlis și Taron Egerton.

“Legend” va avea premiera în cinematografele din Marea Britanie la data de 9 septembrie.

 “Legend”

 

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar