Casa plină, o nebunie de comedie

                Casa plină, titlu original Housefull, este o comedie indiană realizată în anul 2010 regizată de Sajid Khan. Filmul spune povestea lui Aarush, un ghinionist fără pereche. Toate îi ies pe dos. Fiind așa de ghinionist, el consideră că ghinionul va dispărea când va cunoaște dragostea adevărată. Lucrează în casino pentru a stopa câștigurile. Porecla sa e „răcitorul”. Un răcitor e chemat de cazino atunci când cazinoul pierde şi lumea câştigă. De când intră în cazino şi trece pe lângă fiecare masă, câştigurile se transformă în pierderi. Fericirea se transformă în tristeţe.

Casa plină

                Aarush speră să se însoare cu iubita lui Pooja, dar… planurile îi sunt date peste cap, deoarece de când el a intrat în viaţa ei, Pooja e lovită doar de ghinioane. Fiind foarte amărât, pleacă la Londra, la prietenul său din copilărie, Bob. Aceasta este însurat cu Hetal și au căsuță frumoasă. Hetal este certată cu tatăl său, deoarece acesta a vrut ca ea să participe la o căsătorie aranjată. Astfel, de 2 ani, tatăl ei nu mai vorbește cu ea.

Casa plină

                Bob îi dorește binele lui Aarush, iar când află că șeful său dorește s-o mărite pe fiica sa, Devika, lui Bob îi vine ideea să-i facă cunoștință cu Aarush. Cei 2 se căsătoresc și merg în luna de miere într-o stațiune din Italia. Dar surpriză… Devika are un iubit și s-a măritat cu el doar ca tatăl ei să-i lase moștenire averea. Când încearcă să se sinucidă, este salvat de Sandy. Astfel începe o frumoasă poveste de dragoste bazată pe minciună.

Casa plină

                Cireașa de pe tort va fi în momentul în care va apărea fratele lui Sandy, Krishna, care este… Cum se va termina?! Urmăriți această comedie superbă ca să aflați. Am revăzut-o azi pentru a 3-a oară. Poate nici n-o revedeam, dar cum ieri a fost Crăciunul, unul din nepoți a venit la noi. A râs de mine când îi spuneam că aș vrea să văd Happy New Year și i-am spus să vină azi la mine și să vizionăm o comedie la care va râde cu lacrimi. Zis și făcut. Am râs amândoi până ne-a durut stomacul. Când a plecat, mi-a spus că ieri râdea de mine că vreau să mă uit și că am în colecție filme indiene, dar a spus că nu sunt rele deloc. Sper că am reușit să vă conving să urmăriți această comedie.

Casa plină

                Housefull a avut parte de o continuare în anul 2012. Din păcate, n-am vizionat Housefull 2 pentru că nu s-a lansat pe DVD, iar pe net nu mă uit în niciun caz. Chiar dacă se poate viziona legal. Când se va lansa pe DVD, cu siguranță îl voi viziona, până atunci… Apropo, în caz că nu știați, se va lansa și Housefull 3.

Casa plină

                De ce am scris despre această comedie?! Casa plină a avut parte de o mulțime de recenzii negative. Eu chiar nu mă prind ce vor criticii să vadă la o comedie. Din punctul meu de vedere, e de-ajuns să râzi cu lacrimi. Atâta timp cât scenariul e bun, iar actorii te fac să râzi cu lacrimi, filmul este excelent din punctul meu de vedere. Ceea ce pot să vă mai spun este că la un moment dat Aarush va avea 3 neveste. 🙂

Casa plină

                Actorii?! Sunt foarte cunoscuți în India. Cinstit, am cumpărat această comedie pentru actorii care joacă în acest film:

Akshay Kumar este Aarush, ghinionistul filmului, al cărui noroc e pe cale să se schimbe;

Casa plină

Deepika Padukone este Sandy, fata care-i salvează viața lui Aarush;

Casa plină

Ritesh Deshmukh este Bob, prietenul cel mai bun al lui Aarush și soțul lui Hetal (Lara Dutta);

Nu uita sa citesti

Casa plină

Jiah Khan este Devika, fata patronului lui Bob;

Casa plină

Arjun Rampal este maiorul Krishna, fratele mai mare al lui Sandy;

Casa plină

Boman Irani este Batuk Patel, tatăl lui Hetal.

Casa plină

                Casa plină a primit premiul IIF pentru cea mai bun actor într-un rol comic (Ritesh Deshmukh) şi 2 premii Saturn pentru: cel mai bun actor al anului (Akshay Kumar) şi cel mai bun actor în rol secundar (Arjun Rampal).

Casa plină

                Vă invit să urmăriţi trailer-ul nesubtitrat, din păcate, al acestei comedii:

                Casa plină s-a lansat în România pe DVD.

dvd

8 lei

[review]

[rwp-review id=”0″]

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Cmentariile sunt închise