Sabrina the Teenage Witch primește un reboot

"Sabrina the Teenage Witch" primește un reboot de la echipa care a creat ”Riverdale”

Sursa: Hulu.com
0

Potrivit unor rapoarte, un nou serial dramatic, a cărui episoade durează, în medie, o oră, se află în lucru. Warner Bros Television și The CW – rețeaua americană care a creat serialele de succes ”Gossip Girl” și ”Arrow” – lucrează la un reboot al seriei Sabrina the Teenage Witch. Seria se va alătura altor producții de top, printre care se numără ”Riverdale” (un serial cu vampiri), care este difuzat pe platforma Netflix în Marea Britanie.

Personajul vrăjitoarei Sabrina Spellman a cunoscut faima odată cu actriţa Melissa Joan Hurt, cea care i-a dat viață în sitcom-ul Sabrina the Teenage Witch – o adaptare comică după franciza Archie Comics. Seria a avut șapte sezoane, fiind difuzată din 1996 până în 2003.

Potrivit informațiilor citate de site-urile internaționale, noul serial ar fi mai întunecat decât cel din 1996. Personajele principale ar fi asemănătoare cu cele din ”The Exorcist” sau ” Rosemary’s Baby”.

Sabrina, Sabrina the teenage with
Sursa: Zescdn.ru

Bazată pe seria ”Chilling Adventures of Sabrina”, adaptarea dramatică s-ar axa pe personajul principal – vrăjitoarea Sabrina – care ”încearcă din răsputeri să se împace cu natura sa dublă: jumătate vrăjitoare, jumătate muritoare, în timp ce se înfruntă cu obstacole și forțe rele care încearcă să îi facă rău atât ei, cât și familiei”.

Producătorii executivi ai serialului ”Riverdale” – Greg Berlanti, Sarah Schechter și Jon Goldwater – își vor reuni ”forțele” pentru a produce noua serie dramatică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata