Se va întoarce Loki în “Thor: Ragnarok”?

0

“Thor: Ragnarok” este unul din cele mai anticipate proiecte ale studioului Marvel, însă, în realitate, nu știm multe detalii despre noua producție. Chris Hemsworth își va relua rolul, dar cea mai importantă întrebare este dacă Loki se va întoarce sau nu – și se pare că nu este o întrebare la care actorul Tom Hiddleston are răspuns.

Hiddleston a început turneul de promovare al filmului “Crimson Peak”, în regia lui Guillermo del Toro, și în cadrul unui interviu acordat pentru Coming Soon a vorbit despre viitorul lui Loki. Actorul a recunoscut că nu știe ce se va întâmpla cu personajul său sau dacă își va relua rolul.

Nu știu. Nu știu ce se va întâmpla, dacă se va întâmpla. Am discutat cu Chris Hemsworth despre cum au evoluat personajele noastre pe măsură ce noi ne-am schimbat. Au trecut cinci ani de când l-am interpretat pentru prima dată. A trecut mult timp. Prin urmare, cine știe ce se va întâmpla!

Este posibil ca Tom Hiddleston să nu știe nimic despre viitorul lui Loki, iar studioul Marvel să evite să îi ofere multe detalii știind că actorul va fi întrebat des despre acest subiect în cadrul interviurilor sale. Ne este greu să credem că Loki nu se va întoarce în noul film – și nu numai datorită faptului că este unul din cele mai populare personaje din Universul Marvel.

Adevăratul motiv pentru care avem nevoie de Loki este finalul nerezolvat al filmului “Thor: The Dark World”. Așa cum probabil vă amintiți, ultimele minute ale filmului ne-au arătat că Loki nu a murit, ci s-a întors în Asgard pentru a fura tronul tatălui său adoptiv, Odin (Anthony Hopkins). Finalul filmului “The Avengers: Age of Ultron” ne arată că Thor se întoarce acasă și, cu siguranță, va afla ceea ce a făcut Loki în absența sa.

Credeți că Loki, interpretat de Tom Hiddleston, se va întoarce în “Thor: Ragnarok”?

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar