Heineken a lansat un spot TV cu agentul 007

0

Franciza “James Bond” continuă parteneriatul cu Heineken, care a lansat spotul TV “Spectre”.

Heineken este o parte importantă a campaniei de promovare a filmului “Spectre”. De aceea, a lansat în această săptămână un spot TV – denumit “Urmărirea” – în care îl putem vedea pe Daniel Craig în rolul lui James Bond. Bond are o nouă misiune, iar spotul este plin de acțiune, dar are și momente de umor.

“Spectre” este filmul cu numărul 24 din celebra franciză Bond și va avea premiera în UK la data de 26 octombrie și pe 6 noiembrie în SUA.

Heineken este singurul partener al seriei care a creat un spot TV cu Daniel Craig. Mai mult decât atât, a folosit echipa filmului pentru a se asigura că va crea o poveste Bond autentică. În spot, îl putem vedea pe Bond împreună cu o femeie, Zara, care se alătură unei urmăriri cu barca și îl ajută pe agentul 007 să își încheie cu succes misiunea. De asemenea, dacă privim spotul cu atenție îl putem observa pe Hervé Villechaize în rolul antagonistul Nick Nack, din filmul “The Man with the Golden Gun” (1974).

Parteneriatul Heineken cu franciza James Bond a început în 1997, odată cu “Tomorrow Never Dies”, Spectre fiind al șaptelea film consecutiv din acest parteneriat.

https://www.youtube.com/watch?t=88&v=vuMvhJaWIUg

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar