Instant Family, o poveste emoționantă despre iubire și adopție

Din 18 ianuarie 2019 la cinema. Distribuit de Ro Image.

0

Instant Family este un film american regizat de Sean Anders după un scenariu scris de Sean Anders și John Morris.

Din distribuție fac parte: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Moner, Gustavo Quiroz, Julianna Gamiz, Margo Martindale, Julie Hagerty, Tig Notaro și Octavia Spencer.

Am văzut Instant Family la Grand Cinema Băneasa. Filmul te va cuceri prin subiectul pe care îl abordează, căci prezintă o poveste despre dificultățile și fericirea care vin odată cu decizia de a adopta un copil.

Pelicula în regia lui Sean Anders se folosește de elemente de comedie pentru a evidenția problemele sistemului de asistență parentală. Cei mai mulți dintre potențialii părinți caută copii cât mai mici. Ei nu doresc să adopte adolescenți, considerând acest lucru o misiune mult prea complicată. Instant Family ne arată ce presupune să înfiezi un copil, cu toate avantajele și dezavantajele care ar putea apărea pe parcursul acestei călătorii.

Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) se bucură de o viață frumoasă în California. Ei au o afacere proprie, ocupându-se de reamenajarea locuințelor.

Într-o zi, după o discuție cu sora ei, Ellie se documentează pe Internet despre posibilitatea de a adopta un copil și rămâne profund impresionată de tot ce înseamnă acest proces.

La scurt timp, împreună cu Pete, Ellie încearcă să obțină certificarea de părinți adoptivi. Coordonatoarele acestui program (Octavia Spencer, Tig Notaro) îi plasează într-un grup de cupluri total diferite, dar cu același vis: de a înfia unul sau mai mulți copii.

La un târg de familie organizat cu scopul ca posibilii părinți să întâlnească copiii, Pete și Ellie fac cunoștință cu Lizzy, o fată de 15 ani (Isabela Moner). Cei doi află că Lizzy și frații mai mici, Juan și Lita, au fost luați de la o mamă dependentă de droguri. Fiind impresionați de povestea celor trei frați, Pete și Ellie dau dovadă de curaj și se hotărăsc să îi ia acasă pe toți cei trei copii.

Copiii sunt vizibil traumatizați, iar Pete și Ellie încearcă să îi ajute, deși este complicat, mai ales că Lizzy, adolescenta, nu este dispusă să lase pe nimeni să îi spună ce să facă.

Nu uita sa citesti

Simțind că eforturile lor nu dau roade, Pete și Ellie se întreabă dacă nu cumva au făcut o mare greșeală, încercând să adopte trei copii.

Totuși, în timp, copiii, mai ales cei mici, încep să se apropie de noii părinți, Pete și Ellie.

Totul se complică din nou atunci când mama biologică a copiilor (Joselin Reyes) își face apariția.

Copiii nu își uită părinții biologici, chiar dacă au fost abandonați. Lizzy își iubește mama, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, și tot ce își dorește este să fie din nou alături de ea.

Instant Family constituie cea de-a treia colaborare dintre Sean Anders și Mark Wahlberg, cei doi au mai colaborat pentru filmele: Daddy’s Home și Daddy’s Home 2. Spre deosebire de cele două pelicule menționate, Instant Family mizează pe o poveste matură, despre familie și adopție, despre dificultățile, dar și momentele frumoase ce vin odată cu înfierea unui copil. Bineînțeles că scenariștii nu uită de elementele de comedie, povestea fiind presărată cu replici și momente amuzante.

Distribuit de Ro Image 2000, Instant Family ajunge în cinematografe vineri, 18 ianuarie 2019. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar