“Alice: Through the Looking Glass” – primele postere și detalii noi despre sequel

1

Alice in Wonderland, lansat de Disney în 2010, a fost un succes internațional, având încasări de peste 1 miliard de dolari. Datorită succesului obținut, Disney va lansa un sequel în 2016.

În “Alice: Through the Looking Glass”, Alice (Mia Wasikowska) se întoarce în Țara Minunilor și descoperă că Mad Hatter (Johnny Depp) se confruntă cu probleme serioase, iar ea este singura care îl poate ajuta înainte de a fi prea târziu.

Pentru a-și salva prietenul, Alice se duce la Timp (Sacha Baron Cohen), o creatură neobișnuită, care este jumătate om, jumătate ceas. Alice este avertizată că nu poate câștiga într-o întrecere cu timpul și că nu poate să schimbe trecutul, însă ea nu ține cont de nimic și pornește într-o călătorie în timp.

În această călătorie specială, ea se întâlnește cu versiuni mai tinere ale personajelor pe care le cunoaștem și pe care le îndrăgim, și vom afla cum au ajuns să devină persoanele care sunt în prezent.

Personajul lui Sacha Baron Cohen este unul nou, însă nu este singurul. Rhys Ifans se alătură distribuției și îl interpretează pe Zanik Hightopp, tatăl lui Mad Hatter.

Din distribuţie fac parte: Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sasha Baron Cohen, Rhys Ifans, Matt Lucas și Ed Speleers.

De regie se ocupă James Bobin, iar scenariul este semnat de Lidia Woolverton. Filmul este produs de Tim Burton, care a regizat “Alice in Wonderland” (2010).

Alice: Through the Looking Glassva avea premiera în cinematografe pe 27 mai 2016. (SUA)

“Alice: Through the Looking Glass”

“Alice: Through the Looking Glass”

1 Comentariu
  1. Avramescu Alexandru Virgil spune

    Eu sunt rezervat. Nu mi-a placut deloc primul film.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata