After, după ce ne-am întâlnit

Din 19 aprilie la cinema. Distribuit de Ro Image 2000 şi Prorom.

0

After este un film american regizat de Jenny Gage după un scenariu scris de Susan McMartin, Tamara Chestna şi Jenny Gage.

Din distribuţie fac parte: Josephine Langford şi Hero Fiennes-Tiffin.

Am văzut After la Grand Cinema Băneasa. Inspirat din romanul autoarei Anna Todd, filmul spune povestea tinerei Tessa Young, o studentă care începe o relaţie cu băiatul cel “rău”, Hardin Scott.

Regie, scenariu şi distribuţie

Tessa Young (Josephine Langford) este o tânără care se înscrie în primul an la universitate. Această decizie o desparte de mama ei foarte protectoare (Selma Blair), căci Tessa se mută în campusul universităţii. Noua etapă din viaţa ei o ţine departe şi de Noah, iubitul ei care este încă la liceu şi al cărui comportament inocent indică faptul că nu va mai face parte pentru mult timp din viaţa tinerei.

La universitate, Tessa îl întâlneşte pe Hardin (Hero Fiennes-Tiffin), un coleg de clasă care are o atitudine de Bad Boy. Tânăra remarcă curând că Hardin citeşte multe romane de dragoste, deşi acesta nu crede deloc în existenţa iubirii.

După ce joacă Adevăr sau Provocare, Tessa şi Hardin petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Tânăra începe să simtă ceva puternic pentru Hardin, chiar dacă se află încă într-o relaţie cu Noah.

Având la bază romanul cu acelaşi nume scris de Anna Todd, After te duce în perioada adolescenţei, când lucrurile păreau altfel. Tessa este o tânără serioasă, ordonată, studioasă, însă viaţa ei este dată peste cap atunci când îl întâlneşte pe Hardin. El este un tânăr cu diferite probleme, despre care nu vorbeşte. Cu o copilărie nefericită care i-a marcat existenţa, Hardin este arogant şi nu crede în relaţii sau dragoste.

Chiar dacă are iubitul perfect, Noah, Tessa se simte atrasă de Hardin şi este convinsă că el nu este o persoană atât de rea pe cât vrea să pară.

Sunt momente în care scenariul străluceşte, cum ar fi scena în care Tessa şi Hardin dezbat cartea Mândrie şi prejudecată, însă există şi momente când povestea celor doi adolescenţi pare destul de limitată.

After alege să se axeze pe povestea de dragoste dintre Tessa şi Hardin şi nu are timp să dezvolte alte personaje.

Totuşi, filmul depune efortul de a adapta cât mai bine materialul sursă, romanul Annei Todd, o carte de peste 600 de pagini într-o oră şi 46 de minute şi cred că fanii autoarei vor fi, per total, mulţumiţi de ecranizare.

Distribuit de Ro Image 2000, After ajunge în cinematografe vineri, 19 aprilie 2019. Vizionare plăcută!

 

 

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar