Glass, finalul trilogiei

Din 18 ianuarie la cinema. Distribuit de CineForum.

0

Glass este un thriller produs, regizat și scris de M. Night Shyamalan, fiind sequelul filmelor Unbreakable (2000) și Split (2016), formând astfel trilogia Eastrail 177.

Din distribuție fac parte: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard, James McAvoy și Anya Taylor-Joy.

Am văzut Glass la T-Imax, Afi Cotroceni Mall. În opinia mea, pelicula reprezintă o concluzie potrivită pentru trilogia creată de M. Night Shyamalan, finalul fiind imprevizibil și surprinzător.

Acțiunea din Glass are loc la trei săptămâni de la evenimentele din Split. Kevin Wendell Crumb/The Horde și-a ales noile victime și răspândește teroare în Philadelphia.

Forțele de Securitate ale orașului sunt pe urmele lui Kevin, dar atenția nu este numai asupra criminalului în serie. David Dunn, numit The Overseer, este, de asemenea, în atenția lor. David încă păzește străzile orașului, fiind acum ajutat de fiul său, Joseph.

După ce Dunn și Crumb au o confruntare, cei doi sunt prinși de autorități și duși la un spital de psihiatrie, unde sunt ținuți sub observație de Ellie Staple, o psihiatră care tratează pacienții ce consideră că dețin puteri supranaturale.

Nu uita sa citesti

Bullet Train

Related Posts

Elvis

Însă, The Horde și The Overseer nu sunt singurii ei pacienți. Grupului se alătură nimeni altul decât Elijah Price/Glass, care a fost internat timp de 19 ani. Oasele sale fragile ascund, însă, un geniu malefic. Domnul Glass a așteptat mult timp să demonstreze că supereroii sunt într-adevăr reali.

Filmul este încărcat cu detalii și informații prețioase. În timp ce acțiunea din Split este proaspătă în memoria noastră, Shyamalan aduce în prim-plan evenimentele din Unbreakable.

James McAvoy se descurcă din nou excelent într-un rol complex și dificil, din toate punctele de vedere. Kevin Crumb/The Horde mi se pare un personaj atât de greu de interpretat, căci cele 24 de personalități care formează The Horde sunt total diferite. Schimbarea rapidă a personalității este însoțită de statură. Modificarea lui McAvoy în limbajul corpului, de la un copil de 9 ani, până la o femeie britanică, culminând cu personalitatea cea mai periculoasă, Bestia. Toate aceste schimbări în gesturi, în modul de a vorbi și în limbajul corpului sunt realmente impresionante. Samuel L. Jackson și Bruce Willis își reiau vechile personaje, ambii știind foarte bine ceea ce au de făcut.

Distribuit de CineForum, Glass a ajuns în cinematografe vineri, 18 ianuarie. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata