Astérix, secretul poțiunii magice

Din 18 ianuarie 2019 la cinema. Distribuit de Ro Image 2000.

0

Astérix: The Secret of the Magic Potion (Astérix: Le Secret de la Potion Magique/Astérix, Secretul potiunii magice) este o animație regizată de Alexandre Astier și Louis Clichy după un scenariu scris de Alexandre Astier.

Am văzut Astérix, Secretul potiunii magice la Grand Cinema Băneasa. După animatia de succes Astérix: The Land of the Gods (Astérix: Domeniul zeilor), regizorii Alexandre Astier și Louis Clichy revin cu o nouă animație care promite noi aventuri cu peripeții ale personajelor noastre preferate: Astérix și Obélix.

Scenariu, regie și personaje

Panoramix, druidul care deține secretul poțiunii magice, suferă un accident și se hotărăște că este momentul potrivit pentru a împărtăși unui tânăr druid, rețeta poțiunii magice.

Astfel, însoțit de Astérix și Obélix, Panoramix pornește în căutarea unui tânăr druid talentat, care i-ar putea lua locul în sat. Viitorul tuturor depinde de această poțiune, care îi ajută să se protejeze de atacurile inamicilor romani.

Nu uita sa citesti
Related Posts

Ennio

El buen patrón

Întreaga călătorie constituie o misiune complicată pentru a găsi persoana potrivită care să fie urmașul lui Panoramix. Bineînțeles că misiunea nu este lipsită de obstacole și primejdii, mai ales că își face apariția un druid, care își dorește, prin orice mijloace, să afle secretul poțiunii magice.

În regia lui Alexandre Astier și Louis Clichy, Astérix, Secretul potiunii magice este o animație care se bazează pe o poveste originală scrisă de Astier, fiind potrivită atât pentru copii, cât și pentru părinți. Povestea este plăcută, amuzantă, însă lipsită de profunzime, din punctul meu de vedere.

Spre deosebire de Astérix: The Land of the Gods (Astérix: Domeniul zeilor), în noua animație Iulius Cezar și romanii nu se mai află în centrul poveștii deoarece filmul își propune să dezvăluie lumea galică din afara satului și, în același timp, să ofere mai multe informații despre perioada tinereții lui Panoramix, precum și despre celebra sa poțiune.

Distribuit de Ro Image 2000, Astérix, Secretul potiunii magice ajunge în cinematografe vineri, 18 ianuarie 2019. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata