Seria Avatar se va extinde

0

James Cameron a participat la CinemaCon și a adus informații noi despre continuările Avatar. Cu toții știam că vor fi 3 continuări. Se pare că regizorul s-a răzgândit. De ce? Se pare povestea imaginată de scenariștii e prea voluminoasă pentru 3 continuări și Cameron a vrut să arate că nu acceptă limitări în acest sens în domeniul său. Se pare că vom mai avea parte de o ocntinuare, astfel saga va fi completă.

Iată ce a spus Cameron: „Am lucrat în ultimii câţiva ani cu patru scenarişti de top pentru a crea întreaga lumea din viitoarele filme Avatar: personajele, creaturile, mediul, noile culturi. Până acum, ceea ce am reuşit să transpunem în concept depăşeşte orice imaginaţie, e cu mult peste ce a apărut în primul film. Va fi o saga epică. Vom continua să facem din această industrie cel mai impresionat spectacol de pe Pământ. Pentru că aceasta este meseria noastră.”

Astfel, următoarele 4 continuări se vor lansa în decembrie 2018,  2020, 2022 și ultimul în 2023. Se pare că Cameron ne pregătește ceva spectaculos. Anul acesta se împlinesc 7 ani de la premiera Avatar și momentan nu s-a mai realizat un film de o asemnea avengură.

În ditribuție vor reveni: Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang și Sigourney Weaver, iar filmul va fi produs de Cameron și Jon Landau. Scenariul filmelor a fost scris de Cameron împreună cu Rick Jaffa și Amanda Silver, Josh Friedman și Shane Salerno.

Originalul din 2009 rămâne pe prima poziţie a box office-ului mondial cu 2.782 miliarde de dolari încasaţi, dar pe plan local (America de Nord) a fost învins de Star Wars: Trezirea forţei care a avut încasări de 935 de milioane de dolari, faţă de Avatar care a avut 749 milioane de dolari.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar