“Sicario 2: Soldado”, lupta împotriva cartelurilor de droguri

De azi, 29 iunie, la cinema. Distribuit de Vertical Entertainment.

0

“Sicario 2: Soldado” este un film regizat de Stefano Sollima după un scenariu scris de Taylor Sheridan, fiind totodată sequel-ul peliculei lansate în 2015 – “Sicario”.

Din distribuţie fac parte: Benicio del Toro, Josh Brolin, Jeffrey Donovan, Isabela Moner, Manuel Garcia-Rulfo şi Catherine Keener.

Am văzut “Sicario 2: Soldado” la Grand Cinema Băneasa. Primul film al seriei a fost o surpriză plăcută pentru foarte mulţi, inclusiv pentru mine, şi aşteptam cu interes să văd în ce direcţie se îndreaptă sequel-ul.

Acţiunea din “Sicario 2: Soldado” se învârte în jurul agentului FBI – Matt Graver (Josh Brolin) – care îl contactează pe misteriosul Alejandro Gillick (Benicio Del Toro). Cartelurile de droguri mexicane încep să exporte terorişti în SUA. Pentru a opri eventuale atacuri, Matt şi Alejandro pun la cale un plan cât se poate de periculos. Aceştia împreună cu alţi agenţi o răpesc pe Isabela Reyes, fiica şefului unui cartel de droguri, pentru a spori tensiunile în cadrul cartelurilor. Însă, când tânăra este privită ca o victimă colaterală, soarta ei va depinde de echipa care a pus la cale răpirea.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

“Sicario” (2015) a fost foarte bine structurat, ca poveste şi mesaj, şi poate mulţi au simţit că nu are nevoie de o continuare. Totuşi, războiul împotriva drogurilor este un subiect actual şi complex, care poate aduce pe marile ecrane noi poveşti. Sequel-ul îşi propune să se ridice nivelul stabilit de primul film al seriei, mizând pe un scenariu bine scris, personaje care au ceva de spus şi o justiţie care încearcă să găsească soluţii. Teama şi incertitudinea îşi fac simţite prezenţa, căci nu este uşor să iei cea mai bună decizie într-un moment de criză, mai ales dacă trecutul te bântuie încă, cum este cazul lui Alejandro, a cărui tragedie din viaţa personală i-a schimbat cu desăvârşire atât prezentul, cât şi viitorul.

Chiar dacă Emily Blunt nu apare în sequel, duo-ul format din Josh Brolin şi Benicio Del Toro funcţionează excelent şi avem ocazia să le cunoaştem mai bine personajele.

Planul lui Matt şi Alejandro de a o răpi pe fiica şefului unui cartel de droguri nu pare deloc o idee bună pe hârtie, decizia fiind cât se poate de neconvenţională. În plus, acest plan vine cu multe probleme pentru tabăra americană care va trebui să ia repede o hotărâre.

Distribuit de Vertical Entertainment, “Sicario 2: Soldado” ajunge astăzi, 29 iunie, la cinema. Vizionare plăcută!

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata