Noah pe locul 1 în SUA în weekend-ul 28-30 aprilie

0

Filmul biblic Noah în viziunea lui Darren Aronofsky a reușit să scufunde locul 1 de săptămâna trecută Divergent. Sabotage al lui Arnold Schwarzenegger a pornit cu rezervoarele goale. Dar probabil va recupera în restul lumii.

Filmul biblic foarte controversat Noah  a reușit să strângă 44 milioane în box-office-ul american și să se instaleze pe locul 1. Acest film redă povestea lui Noe și a familiei sale, care încearcă să salveze rasa umană de potop. Pământul devenise o lume fără speranță, o lume dominată de oameni răi și dictatori. În această lume fără speranță, exista un om bun ce a apelat la pacea interioară, pe nume Noe. Luptător experimentat, mag și vindecător, el și-a dorit doar pace pentru el și familia lui. În fiecare noapte, Noe este asaltat de viziuni… Dumnezeu îi spune lui Noe și fiilor lui să-și facă o arcă destul de mare pentru familia lor și câte două animale din fiecare specie. Dar Noe e luat în râs de săteni. Când începe potopul, începe și aventura. Filmul s-a descurcat foarte bine la box-office având în vedere că a fost foarte criticat de creștini, îndeosebi de catolici.

noah-897356l

Noah e urmat de Divergent care a ocupat locul 2 încasând 27,7 milioane de dolari, scăzând doar 49% ca încasări față de săptămâna trecută. Producătorii se așteaptă ca acest film să depășească 100 milioane încasări peste o zi sau două.

image9

Top 3 este încheiat de Muppets most wanted  care a avut încasări de 11,4 milioane dolari.

Următoarele locuri sunt ocupate de:

Locul 4 Dl Peadboy şi Sherman cu 9,5 milioane dolari, filmul ajungând la încasări de 94,9 milioane dolari doar în SUA

Locul 5 God’s not dead cu 9,1 milioane dolari

Locul 6 The Grand Budapest Hotel cu 8,8 miliaone dolari

Din păcate Sabotage s-a scufundat pe locul 7 având încasări de doar 5,3 milioane dolari. E cel mai slab debut al lui Arnold Schwarzenegger de când a revenit la actorie. Ultimele 2 sale filme în care a jucat rol principal The last stand și Escape plan au avut la debut încasări de 6,3 milioane dolari, respectiv 9,2 milioane dolari. Ce se întâmplă în Sabotage? O trupă de elită din Brigada Antidrog se războieşte cu cele mai periculoase carteluri ale drogurilor din lume. Specializată în operaţiuni de teren complexe, această echipă execută un raid strategic în una dintre casele conspirative ale cartelului. Ceea ce pare la prima vedere un raid tipic se transformă într-un jaf elaborat pe care componenţii Brigăzii Antidrog l-au premeditat. După ce fură şi ascund milioane de dolari proveniţi din traficul de stupefiante, membrii trupei de elită consideră că secretul lor este în siguranţă, însă şi-au făcut duşmani puternici în urma acelei operaţiuni ilegale şi sunt asasinaţi unul câte unul de către un om din umbră. Filmul are premiera la noi pe 11 aprilie.

arnold-schwarzenegger-sabotage-movie-1600x900

Locul 8 este ocupat de Need for speed care a avut încasări de 4,3 milioane dolari

Locul 9 300: Rise of an Empire cu 4,3 milioane dolari. Filmul are încasări de 101 milioane dolari doar în SUA

Top 10 este încheiat de Non-Stop cu 85,2 milioane dolari.

O mare supriză este Captain America: Winter soldier, care a avut încasări de 75,2 milioane dolari în toată lumea. Distribuitorii filmului speră ca săptămâna viitoare să aducă 80 milioane încasări în SUA.

Frozen este oficial animaţia cu cele mai mari încasări. Filmul a ajuns la încasări globale de 1 miliard 72 milioane 402 mii dolari. Astfel a depăşit Toy story 3 care a avut încasări globale de 1 miliard 63 milioane 172 mii dolari.

Pentru box office-ul de săptămâna trecută click aici

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata