“Silence”: prima poză oficială și noi detalii despre filmul regizat de Martin Scorsese

0

Martin Scorsese lucrează la un nou proiect – Silence – care va avea premiera anul viitor.

Săptămâna aceasta a fost lansată prima poză oficială, iar Liam Neeson a vorbit în cadrul unui interviu pentru Variety despre colaborarea sa cu Scorsese și despre cât de important este noul său proiect. Actorul a declarat că a pierdut 20 de kilograme pentru rol.

120 - 1

“Silence” are la bază romanul lui Shusaku Endo, publicat în 1966. Acțiunea se petrece în secolul al XVII-lea și prezintă povestea unor misionari catolici care au fost persecutați în timpul unei vizite în Japonia. Neeson interpretează rolul unui preot care a renunțat la credința sa în Dumnezeu, determinându-i pe misionari să plece în căutarea lui.

În ceea ce privește colaborarea cu Martin Scorsese, Neeson spune că regizorul solicită echipei un adevărat angajament pentru acest proiect și se implică “200%” în ceea ce face, însă celorlalți le cere să se implice “doar 100%”. De asemenea, actorul susține că Scorsese este mândru de noul film (a durat aproximativ 23 de ani realizarea filmului deoarece s-a confruntat de-a lungul timpului cu numeroase probleme, printre care și un proces).

Dar se pare că așteptarea a meritat. Potrivit lui Liam Neeson, filmul regizat de Scorsese este “cu adevărat o moștenire” pentru industria cinematografiei.

Din distribuție fac parte: Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson, Tadanobu Asano și Ciarán Hinds.

“Silence” nu are încă un trailer, însă conform site-ului Collider, filmul va fi cel mai probabil lansat în cadrul Festivalului de la Cannes 2016.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata