Soția astronautului, cât de bine îți cunoști soțul?

0

                Soția astronautului, titlu original: The Astronaut’s Wife e un thriller SF scris și regizat de Rand Ravich. Filmul s-a lansat în cinematografe în 1999, dar nu a avut succes. La un buget de 75 de milioane de dolari, Soția astronautului a avut încasări de doar 20 de milioane de dolari.

Soția astronautului

                Astronautul Spencer Armacost, într-o misiune de rutină își pierde cunoștința timp de 2 minute. Dar ce s-a întâmplat de fapt?! Comandantul Spencer Armacost și căpitanul Alex Streck au ieșit în afara navetei pentru a face niște reparații la un satelit. A avut loc o explozie și s-a pierdut legătura cu ambii astronauți timp de 2 minute. După explozie cei 2 au plutit în spatele navetei și nava a trebuit rotită 1800 pentru a-i găsi.

Soția astronautului

                În cele din urmă, Spencer și Alex sunt salvați și se întorc pe Pământ mai mult morți decât vii. Ajuns acasă, prietenii lui Spencer îl consideră pe acesta neschimbat. Dar pentru soția sa Jillian acesta pare a fi un alt om. Jillian nu poate să nu se întrebe în ce fel cele 2 minute de inconștiență i-au afectat viața. Situația se înrăutățește după ce soții Streck mor inexplicabil.

Soția astronautului

                Spencer anunță ca se retrage din activitate pentru că dorește să-și petreacă mai mult timp alături de soția sa Jillian. Aceasta a suferit depresii în trecut și dorește să aibă un copil, așa că este fericită atunci când află decizia lui Spencer. În curând ea află că este însărcinat cu gemeni. Deși ar fi trebuit să se bucure că va aduce pe lume gemeni, Julian e din ce în ce mai convinsă că poartă în ea RĂUL ABSOLUT, datorită lui Sherman Reese.

Soția astronautului

Johnny Deep e comandatul Spencer Armacost, un astronaut care a pierdut contactul cu Pământul timp de 2 minute. După misiune se angajează la firma McLaren pentru a construi un avion care funcționează cu 2 computere care lucrează în tandem;

spencer

Charlize Theron e Jillian Armacost, soția lui Spencer care predă la clasa a doua;

jill

Joe Morton e Sherman Reese, reprezentant al NASA. El  e concediat în momentul în care bănuiește că s-a petrecut ceva necurat în spațiu;

sherman

Nu uita sa citesti

Teambuilding

Clea DuVall e Nan, sora Julianei;

nan

Nick Cassavetes e căpitanul Alex Streck, colegul și prietenul lui Spencer;

alex

Donna Murphy e Natalie Streck, soția lui Alex;

natalie

                Dar ce s-a întâmplat în cele 2 minute din punctul de vedere al lui Spencer?! A fost întuneric. Negru. Niciun pic de lumină. A avut loc o explozie. Nu a mai funcționat absolut nimic. Nici un mijloc de comunicație. Nu se auzea niciun sunet. Era foarte frig. În primul minut a crezut că a murit, dar apoi a simțit căldură (căldura trupului, a mâinilor lui Jill).

Soția astronautului

                Singurul care a observat niște lucruri ciudate a fost Sherman Reese. Semnătura lui Spencer înainte de ultima misiune nu e identică cu cea de după misiune. Chiar și rezultatelor analizelor  e puțin diferit: analiza sângelui, temperatura, EKG-ul, EEG-ul… Totul e puțin diferit față de cum era. Costumele purtate de Spencer și Alex aveau aparate de înregistrare. S-a întâmplat ceva ce i-a speriat îngrozitor. Ce-ar fi putut să-i sperie? S-au pregătit sute de ore să facă față exploziilor și accidentelor. Dacă ceva mergea prost erau pregătiți. Nu intră în panică, nu se abat de la plan. Acolo s-a întâmplat ceva pentru care nu erau pregătiți.

Soția astronautului

                Oare chiar așa să fie? Oare Spencer nu mai e soțul Jullianei? E altcineva? Dar cine? Nu ratați un film terifiant care vă va pune pe gânduri.

                Soția astronautului s-a lansat în România pe DVD.

Soția astronautului

[review]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata