Star Wars… A început nebunia recordurilor!!!

0
Cel mai nou film din seria Star Wars, Războiul stelelor: Trezirea forței, a surclasat la box office debutul Jurassic World.

Cu încasările update, Star Wars VII a încasat aproape 250 de milioane de dolari în SUA (247.966.675 $) și 281 de milioane de dolari în restul lumii. În China se lansează abia pe 9 ianuarie. 😉 Astfel… În primul weekend de lansare Star Wars VII a avut încasări de 529 de milioane de dolari la nivel global. În toate țările a bătut record după record, inclusiv în România, unde a avut încasări de aproape 1 milion de dolari doar în weekend-ul de lansare. În această săptămână se lansează în Grecia și India.

Debutul GALATIC al Războiul stelelor: Trezirea forței a adus studiourile Disney la cele mai bune încasări ale studiourilor din istorie. Azi Disney a trecut de 5 miliarde de dolari la nivel global, devansând încasările de 4,73 miliarde de dolari globale din 2013.

Ce încasări au fost în restul lumii?!

UK 50,6 milioane de dolari
Germania 27,5 milioane de dolari
Franţa 22,5 milioane de dolari
Australia 19,6 milioane de dolari
Japonia 13,4 milioane de dolari
Rusia 12,3 milioane de dolari
Mexic 11,4 milioane de dolari
Italia 9,4 milioane de dolari
Spania 9,3 milioane de dolari
Brazilia 8,3 milioane de dolari
Korea 8,0 milioane de dolari
Suedia 6,7 milioane de dolari
Alte țări 82,0 milioane de dolari

Total 281,0 milioane de dolari

Astfel, Star Wars VII a spulberat recordul deţinut de studiourile UNIVERSAL cu Jurassic World (208,8 milioane de dolari în SUA şi 525 milioane de dolari global). Steven Spielberg, Frank Marshall şi Colin Trevorrow au trimis o imagine de felicitare celor de la Disney:

cwxqhtkuaaarj3t

 

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar