“Star Wars: Episode 8” va fi “mult mai sumbru”, potrivit actorului John Boyega

0

John Boyega nu poate să ofere detalii despre ceea ce urmează să se întâmple în “Star Wars: Episode 8”, însă ne avertizează că acțiunea următorului film din celebra franciză va fi mult mai intensă.

Criticii au fost mulțumiți de primul film din noua trilogie “Star Wars”“The Force Awakens” – deoarece are un scenariu solid și reintroduce publicul în lumea creată de George Lucas, oferindu-i o atmosferă de familiaritate și, totodată, elemente noi, iar episodul 8 va dezvolta, cu siguranță, noile personaje și aventurile acestora.

Deși este mult prea devreme să speculăm despre planurile regizorului Rian Johnson pentru episodul 8, John Boyega ne-a oferit câteva mici indicii.

John Boyega

Într-un interviu acordat pentru Vogue, starul din “Star Wars: The Force Awakens”, a declarat că nu poate să ofere detalii despre următorul film, însă a mărturisit că va fi mult mai sumbru:

Am început să lucrăm la “Star Wars VIII”, următorul film al francizei, așadar, țin din nou secretele filmului. Filmul este minunat. Mult mai sumbru, iar toți suntem foarte entuziasmați.

Boyega a dezvăluit că personajul său – Finn – va avea multe scene de luptă în episodul 8.

Pentru “The Force Awakens” am lucrat scenă cu scenă, așadar, nu a fost foarte solicitant. În noul film, vor fi mai multe scene de luptă, prin urmare, s-ar putea să stau în sala de sport puțin mai mult decât de obicei.

Kathleen Kennedy, președintele Lucasfilm, a confirmat recent că Boyega și Oscar Isaac filmează episodul 8 în Mexic, iar Benicio Del Toro va fi noul antagonist. Alți membri ai distribuției nu au fost anunțați, cu toate că Kathleen Kennedy a declarat că este posibil ca personajul Captain Phasma, interpretat de Gwendoline Christie, să se întoarcă.

Dacă Del Toro interpretează un nou antagonist în episodul 8, ce se va întâmpla cu Kylo Ren? Se ascunde în umbra lui Snoke, plănuind cu grijă următorul pas pe care îl va face? Va face echipă cu personajul lui Del Toro?

Vom afla toate aceste răspunsuri în “Star Wars VIII”, care va avea premiera în cinematografe la data de 26 mai 2017.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata