Supraviețuitorul: Filipine, pentru că poți!

0

Pe 12 septembrie la 20:30, pe PRO TV, a început o nouă emisiune de divertisment Supraviețuitorul. E doar primul sezon și în funcție de audiențe poate vom mai viziona și alte sezoane. La acest concurs s-au înscris peste 8000 de români, dar doar 18 au fost selectați. Ei sunt: Adina (28 de ani, studentă la medicină), Alex (27 de ani, expert tehnici de supraviețuire), Alexandra (25 de ani, designer vestimentar), Alin (35 de ani, Project Manager), Andreea (27 de ani, instructor de patinaj artistic), Andrei (27 de ani, consultant IT), Aurelia (36 de ani, administrator firmă de porci), Diana (26 de ani, însoțitor de bord), Ina (38 de ani, artist fotograf), Iulian (18 ani, sportiv), Liviu (40 de ani, administrator firmă), Lucian (24 de ani, barman), Maria (24 de ani, agent de poliție), Mircea A. (48 de ani, constructor), Mircea S. (38 ani, avocat), Otniela (27 de ani, make-up artist), Raisa (27 de ani, balerină) și Robert (29 de ani, masterand educație fizică și sport).

filipine

Timp de 44 de zile, aventurierii din primul sezon al show-ului vor trece prin cele mai complicate experiențe din viața lor, fie că e vorba despre probe complexe sau despre aparent simplul trai împreună cu străini, pe o insulă pustie. Clima tropicală, soarele puternic, lipsa alimentelor și pericolele constante, vor face ca unicul supraviețuitor să merite din plin premiul de 100.000 de euro. Emisiunea va fi difuzată în zilele de luni și marți de la 20:30.

Pentru cei care au pierdut ieri primul episod… 2 concurenți au fost eliminați din concurs dar li s-a dat o șansă să continue pe insula exilului. Cei 2 concurenți sunt: Aurelia și Liviu. Dacă rezistă acolo pentru 40 de zile, se pot întoarce în competiție și chiar câștiga.

Restul concurenților rămași au fost împărțiți în 2 triburi: Hangin (steag albastru) și Tubig (steag roşu) care în limba filipineză înseamnă Vânt și Apă.

steaguri

Tribul Hangin e format din: Lucian, Alex, Mircea A, Robert, Raisa, Ina, Otniela şi Maria.

Tribul Tubig e format din: Andrei, Mircea S, Alin, Iulian, Adina, Andreea, Diana şi Alexandra.

Cum câștigă concurenții recompensa sau imunitatea?

Recompensa: Cele două triburi se luptă pentru diverse obiecte care le pot îmbunătăți viața pe insulă: provizii, mici elemente de confort, amintiri de acasă etc. Tribul care câștigă recompensa trebuie să împartă în mod egal tot ce a primit, chiar dacă resursele sunt limitate și nu sunt îndeajuns pentru toți.

Imunitatea: Câștigarea acestei probe îi asigură unui trib câteva zile în plus pe insulă, cu același număr de concurenți. Tribul care pierde imunitatea ajunge la Consiliul tribal, unde membrii tribului trebuie să elimine, prin vot, unul dintre concurenți.

Au trecut 4 episoade. Dacă nu se schimbă ceva, tribul Hangin „se dezmembrează” încet şi sigur. În episodul de luni cu siguranță va mai ieși cineva din concurs. Pe insula exilului pot fi maxim 3 concurenți. Iată cum au evoluat lucrurile până acum:

14440734_1130522123701041_4254250954545732933_n

Triburile s-au schimbat… În episodul 5, prezentatorul Dragoș Bucurenci le-a cerut concurenţilor să ia câte un ou din sacurile pe care le-a adus cu el, apoi să-l spargă de corpul lor, experiment după care au descoperit că în fiecare dintre acestea se afla vopsea de culoare roşie sau albastră, după care s-a şi făcut reorganizarea în triburile Hangin şi Tubig. Aşa că… Tribul Hangin a reușit să câștige prima competiție.

Noul trib Hangin e format din: Adina. Diana, Iulian, Andreea, Andrei, Mircea S şi Otniela.

hangin

Noul trib Tubig e format din: Raisa, Maria, Mircea A, Alexandra, Alin şi Robert.

tubig

A trecut și Episodul 8. Tribul Tubig se subțiază. Vechii membrii ai tribului Alexandra și Alin au fost eliminați. Tot ieri Alexandra a fost eliminată de Lucian la concurs. Pe insula exilului au rămas Liviu, Lucian și Ina. În episodul următor cu siguranță li se va alătura și Alin. Teoretic Liviu și Alin ar trebui să concureze, dar vom vedea ce va fi. Eu unul nu știu dacă Liviu va reuși să-l învingă pe Alin. Alin așa de tare a vrut să-l elimine pe Andrei cu ajutorul idolului încât nu l-a folosit. A fost așa de sigur pe el încât a fost eliminat cu tot cu idolul imunității. Și se lăuda că știe să joace acest joc. 🙂 Niciun concurent din tribul Hangin nu  a reușit să găsească idolul ascuns al imunității.

Eliminați definitiv: Aurelia, Alex și Alexandra.

Pentru a fi la zi cu știrile despre acest concurs trebuie să accesați pagina de facebook sau site-ul oficial dedicat acestui concurs și blogul care susține acest concurs.

Prima ediţie Supravieţuitorul a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, pe parcursul intervalului său de difuzare, şi a înregistrat 8.7 puncte de rating şi 23% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, 1.3 milioane de telespectatori au urmărit Supravieţuitorul, iar în minutul de maximă audienţă de la 20:55, aventurile celor 18 concurenţi au adus în faţa televizoarelor peste 1.7 milioane de români.

Cea de-a doua ediţie Supravieţuitorul a fost lider de audiență pe toate categoriile de public şi a înregistrat 7.4 puncte de rating şi 21.4% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6 puncte de rating şi 17.5% share.

14364847_1123883087698278_5148516065784221149_n

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar