Top 10 Box Office SUA în weekend-ul 30 decembrie – 1 ianuarie

0

Foarte mari schimbări nu au avut loc. Din păcate, adaptarea jocului video Assassin’s Creed  a dezamăgit ca încasări. De joi îl vom putea viziona şi în România în avanpremieră. La noi cu siguranţă se va clasa pe prima poziţie.

rogue_one_a_star_wars_story_poster

1. Rogue One: O poveste Star Wars (Rogue One: A Star Wars story)

Rogue One începe cu 34 de ani înainte de Star Wars VII: Trezirea Forței și cu aproximativ două decenii după ce tiranicul împărat Palpatine preia puterea în Star Wars III: Răzbunarea Sith. Imediat după întemeierea Imperiului Galactic, o trupă de combatanți rebeli aflați în derivă conduși de Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, se unesc pentru a îndeplini o misiune disperată: să fure planurile pentru Steaua Morții înainte ca acestea să fie puse în aplicare în slujba întăririi puterii Împăratului. Steaua Morții este amenințarea prin care Împăratul Palpatine ține sub „călcâi” sistemele solare care încep să se ridice împotriva lui.

 

Încasări weekend:
49,5 mil $
Încasări totale:
424,9 mil $
Încasări globale:
752,2 mil $

 

 

2. Hai să cântăm! (Sing)

Un urs koala pe nume Buster Moon angajează o oaie neagră pe nume Eddie, care e de asemnea cel  mai bun prieten, pentru a-l ajuta să conducă afacerea cu teatrul.

 

 

 

 

Încasări weekend:
42,8 mil $
Încasări totale:
166,4 mil $

Încasări globale:
277,8 mil $

3. Pasagerii (Passengers) 

În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim şi Aurora îşi dau seama că vor trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva.

 

Încasări weekend:
16,2 mil $
Încasări totale:
61,5 mil $

Încasări globale:
71,6 mil $

up4. Vaiana (Moana)

Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornea în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia.

 

 

Încasări weekend:
11 mil $
Încasări totale:
210 mil $

Încasări globale:
402,5 mil $

down5De ce el? (Why him?)

Ned Fleming și soția sa Barb, alături de băiatul lor de 15 ani, merg în vizită la fiica cea mare Stephanie, pentru a le face cunoștință cu iubitul ei, Laird Mayhew, un tânăr bogat și faimos care nu știe când să se abțină, făcând o impresie proastă tatălui. Dar când Laird îi dezvăluie lui Ned peste 5 zile că are de gând s-o ceară în căsătorie pe Stephanie și îi cere binecuvântarea, lucrurile se precipită. Până de Crăciun, Laird trebuie să se dovedească vrednic de fiica lui Ned.

 

Încasări weekend:
10,6 mil $
Încasări totale:
34,6 mil $

Încasări globale:
51,9 mil $

up6. Fences

SUA, anii ’50. Un tată afro-american se confruntă cu problemele obișnuite pe care le au oamenii de culoare generate de rasism. Acesta încearcă să-și întrețină familia și să le dea copiilor săi o educație cât se poate de bună.

 

 

 

Încasări weekend:
10 mil $
Încasări totale:
29,7 mil $

Încasări globale:
32,4 mil $

up7. La la land

La La Land spune povestea unei actrițe aspirante și singuratice, Mia, și a unui carismatic, dar arogant pianist de jazz, Sebastian. Cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt, însă iubirea lor este pusă la încercare de mediul dificil oferit de industria de divertisment în care evoluează.

 

 

Încasări weekend:
9,5 mil $
Încasări totale:
34,2 mil $

Încasări globale:
64,8 mil $

 

 

down8Assassin’s Creed: Codul asasinului (Assassin’s Creed)

Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

 

 

Încasări weekend:
8,6 mil $
Încasări totale:
39,6 mil $

Încasări globale:
86,1 mil $

up9. Manchester by the sea

Un unchi e nevoit să aibă grijă de nepotul său adolescent, după ce tatăl băiatului moare.

 

 

 

 

Încasări weekend:
4,2 mil $
Încasări totale:
28,5 mil $

Încasări globale:
30,7 mil $

10. Collateral Beauty: A doua șansă (Collateral Beauty)

Howard Inlet, odată un bărbat cu o carieră strălucită, ajunge să renunţe la orice speranţă după ce pierde una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa. La intervenţia surprinzătoare şi emoţionantă a prietenilor lui, acesta este forţat să-şi înfrunte toate temerile şi să accepte realitatea înainte de a pierde totul.

 

 

Încasări weekend:
4,2 mil $
Încasări totale:
25,8 mil $

Încasări globale:
47 mil $

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata