Toy Story 4

Din 28 iunie la cinema. Distribuit de CineForum.

3

Toy Story 4 este o animaţie regizată de Josh Cooley după un scenariu scris de Stephany Folsom şi Andrew Stanton.

Am văzut Toy Story 4 la Cinema City, Afi Cotroceni. Filmul reprezintă o continuare excelentă a poveştii jucăriilor care au fascinat mai multe generaţii, reuşind să îmbine momentele de umor cu scene emoţionante şi complexe. Vei râde în hohote, vei fi înspăimântat în anumite momente şi vei lua parte la crizele existenţiale cu care se confruntă personajele tale preferate.

Toy Story 4 prezintă o gamă de sentimente: emoţie, bucurie, stare de bine, teamă şi aşa mai departe. Vizionând pelicula, adulţii îşi vor aminti că îmbătrânesc, căci Andy, aşa cum ştim deja, nu mai este un copil, ci un tânăr care merge la facultate, iar jucăriile sale dragi fac parte, acum, din viaţa lui Bonnie, o fetiţă care începe grădiniţa, o etapă nouă ce vine cu momente de frică, de nesiguranţă, precum şi de curiozitate.

Animaţia începe cu câteva scene emoţionante. În una dintre ele, vom afla că Woody nu se mai află printre jucăriile preferate ale lui Bonnie, iar lucrul acesta îl doare, deşi nu vrea să recunoască.

Să stea singur în dulap, în timp ce fetiţa se joacă cu celelalte jucării, reprezintă o misiune dificilă pentru Woody, dar acest lucru nu înseamnă că afecţiunea sau loialitatea faţă de Bonnie a scăzut. Din contră, Woody rămâne aceeaşi jucărie loială faţă de copilul său şi un prieten de nădejde faţă de celelalte jucării.

După prima zi de grădiniţă, Bonnie se întoarce acasă cu o jucărie neobişnuită, Forky, creată chiar de ea. Forky devine repede jucăria favorită a fetiţei, deşi săracul nu ştie că este o jucărie, ci consideră că este un tacâm. Nu vă spun mai multe pentru a nu vă strica surpriza, căci Forky este protagonistul celor mai amuzante scene din peliculă.

Nu uita sa citesti

355

Toy Story 4 aduce pe marile ecrane atât vechi, cât şi noi personaje. Noile jucării complică povestea prin răsturnări de situaţie şi intrigi diferite care vă vor menţine atenţia până în ultimul moment al animaţiei.

În opinia mea, Toy Story 4 reprezintă o nouă etapă. Primele trei animaţii sunt despre Andy şi jucăriile sale, iar acum jucăriile lui sunt ale lui Bonnie şi sunt oarecum diferite, căci dorinţele şi nevoile noului copil al poveştii sunt, desigur, diferite de cele ale lui Andy. Jucăriile fac întotdeauna ceea ce este mai bine pentru copilul lor, însă, acum, ele se întreabă care este scopul lor. Vedem cum personajele pe care credeam că deja le ştim bine vor evolua şi vor învăţa lucruri noi despre ele.

Fiecare film din seria Toy Story a venit cu o poveste bună şi, în acelaşi timp, cu ceva nou. Toy Story 4 încheie foarte bine franciza, dar lasă posibilitatea unei continuări şi, după cum ştim, sequelurile sunt foarte populare în momentul de faţă şi ne putem aştepta oricând la o continuare.

Distribuit de CineForum, Toy Story 4 a ajuns în cinematografe vineri, 28 iunie 2019. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

3
Postează un comentariu

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ionfilme onlinecatalina Recent comment authors
ion
Vizitator
ion

Slaba, comparativ cu primele doua

filme online
Vizitator

foarte buna animatia recomand!

catalina
Vizitator

mi-a placut mult de tot animatia. ma asteptam sa fie la fel de buna ca celelalte parti