Twin Peaks va reveni pe micile ecrane

0

Nu ştiu câţi dintre voi au azit de serialul Twin Peaks, dar acesta e un serial care a rulat la TV în anii ’90 şi mi-a marcat copilăria. Aveam 9 ani la acea vreme. Pentru cei care nu știu, Twin Peaks a fost un serial polițist SF creat de David Lynch și Mark Frost, acțiunea desfășurându-se în orășelul fictiv Twin Peaks, din nord-estul statului american Washington.

Serialul a fost difuzat pe canalul de televiziune ABC în 2 sezoane pe parcursul a 30 de episoade (8 episoade primul sezon, 22 episoade al 2-lea sezon).

Pe 6 octombrie 2014 a fost anunțată întoarcerea serialului pentru un al treilea sezon. Apariția este programată pentru anul 2016 pe canalul american de televiziune Showtime, după mai multe anulări și reveniri asupra acestuia. În ianuarie 2015 a fost confirmată și participarea lui Kyle MacLachlan, interpretul agentului FBI Dale Cooper, pentru această continuare. Au mai fost anunțate revenirile lui Sheryl Lee, cunoscută pentru rolul Laurei Palmer, Dana Ashbrook, actorul care l-a jucat pe Bobby Briggs și Catherine E. Coulson, faimoasă pentru rolul Doamnei cu Butucul.

Noul sezon va avea 18 episoade, nu 9 cum era planul inițial, toate fiind regizate de David Lynch, cu coloana sonoră marca Angelo Badalamenti (care a compus și melodiile pentru sezoanele din anii ’90), iar filmările vor avea loc în statul Washington în cafeneaua Twede’s din North Bend. De menționat e faptul că aceasta a fost mistuită de un incendiu în anul 2000, dar va fi restaurată pentru a arăta din nou ca în serial.

Cu atâtea seriale rămâne de văzut dacă acest al 3-lea sezon va avea același succes la public ca cel din anii ’90.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata