Bad Times at the El Royale, spectaculos

Din 12 octombrie la cinema. Distribuit de OdeonFilm.

1

Bad Times at the El Royale este un film american regizat şi scris de Drew Goddard.

Din distribuţie fac parte: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman, Nick Offerman şi Chris Hemsworth.

Am văzut Bad Times at the El Royale la Grand Cinema Băneasa. Aşteptam cu nerăbdare acest film şi pot spune că nu m-a dezamăgit deloc. Acţiunea se desfăşoară în 1969 şi urmăreşte poveştile a unor străini care se cazează la El Royale, un hotel ce se află la graniţa dintre California şi Nevada. Filmul ne prezintă o poveste stranie, plină de tensiune şi nimic nu este ceea ce pare a fi.

Regie, scenariu şi distribuţie

Şapte străini se află la El Royale, un hotel situat la graniţa dintre Nevada şi California. Fiecare deţine un secret şi nimeni nu este ceea ce pare.

Pe parcursul unei nopţi memorabile şi interminabile, aceste secrete ies la lumină şi totul o ia razna, în moduri greu de anticipat.

Pelicula îşi duce personajele în acelaşi loc, iar regizorul foloseşte eficient acest aspect pentru a amplifica starea de tensiune, de teamă şi frica de necunoscut.

Mai mulţi critici străini au comparat Bad Times at the El Royale cu producţiile lui Quentin Tarantino, mai exact cu filmele Reservoir Dogs şi The Hateful Eight. Şi, da, cred că Bad Times at the El Royale merită pus alături de aceste pelicule, căci utilizează un dispozitiv narativ similar. În plus, lungmetrajul lui Drew Goddard realizează un nivel de intrigă care se aseamănă cu cea creată de Tarantino, în filmele sale.

 

Nu uita sa citesti

Ploaia puternică din noaptea petrecută la El Royale amplifică tensiunea, intriga, misterul, teama … o sumedenie de stări ce îşi lasă amprenta asupra personajelor.

Scenariul este construit, din punctul meu de vedere, ca un puzzle. Povestea din Bad Times at the El Royale începe învăluită în mister, iar spectatorii au ocazia să construiască puzzle-ul până la finalul filmului, când vor avea un puzzle complet.

Având în vedere că acţiunea se desfăşoară în 1969, nu există facilităţi tehnologice moderne care să ajute personajele în situaţii dificile. Fără telefoane mobile, fără GPS, fără internet … lipsa acestor lucruri adaugă un farmec aparte filmului.

În ce priveşte distribuţia, toţi actorii se descurcă excelent, aducând pe marile ecrane prestaţii spectaculoase. Jeff Bridges este extraordinar (ca de fiecare dată), Jon Hamm mizează pe puţin umor pentru personajul său, Chris Hemsworth este un adevărat spectacol, Dakota Johnson joacă bine, chiar bine, şi e primul ei rol care îmi place cum îl interpretează, iar Cynthia Erivo este cântăreaţa, care se trezeşte într-o situaţie ce pare fără scăpare. Personajul ei emană încredere, poezie, precum şi determinare şi încredere, fiind pentru mine o surpriză plăcută.

În concluzie, Bad Times at the El Royale este filmul care nu trebuie ratat de cinefili! Distribuit de OdeonFilm, acesta are premiera în cinematografe vineri, 12 octombrie 2018. Vizionare plăcută!

 

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

1
Postează un comentariu

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
filme online Recent comment authors
filme online
Vizitator

abia asteptam sa il vad pe chris intr-un film nou.recomand!