Robert Rodriguez va regiza filmul live action Johnny Quest

0

Deadline.com ne anunță că regizorul filmelor Spy kidsSin city și From Dusk Til Dawn, Robert Rodriguez, a fost cooptat de Warner Bros.’ pentru a adapta pentru marele ecran serialul animat Johnny Quest. Scenariul a fost scris de Terry Rossio și revizuit de Dan Mazeau. Dan Lin și Adrian Askarieh vor fi producătorii acestei pelicule.

Animația originală a rulat din 1964 până în 1965 și a avut 26 de episoade. Inteligentul  Johnny era fiul de 11 ani al cercetătorului Dr. Benton Quest. La aventură au luat parte Hadji Singh, un băiat orfan inteligent din Calcutta, care a fost adoptat de Dr. Quest și carismaticul bodyguard al lui Quest, Race Bannon. Seria a fost readusă în vedere în anii ’80 – ’90 cu episoade noi, alături de benzi desenate și jocuri video bazate pe această serie.

Studiourile Warner au încercat să aducă de mult timp pe marile ecrane aventurile lui Johnny Quest. Filmul a fost foarte aproape să fie relizat cu Zac Efron în rolul lui Johnny şi Dwayne „The Rock” Johnson în rolul lui Bannon.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar