The League of Extraordinary Gentlemen va avea parte de un reboot

0

Se pare că cei de la 20th Century Fox au în plan un reboot pentru marele ecran al seriei de benzi desenate The League of Extraordinary Gentlemen, în speranţa de transforma acest film într-o franciză. John Davis va fi producător şi momentan se caută un regizor.

Creat de Alan Moore şi Kevin O’Neill, The League of Extraordinary Gentlemen urmăreşte un grup de eroi dintr-o fictivă eră Victoriană, precum Allan Quatermain, Căpitanul Nemo, Omul Invizibi, Dr. Jekyll şi Mr. Hyde şi Mina Harke. Aceştia formează o echipă pentru a zădărnici un război între Fu Manchu şi profesorul Moriarty.

The League of Extraordinary Gentlemen a fost adaptat pentru marele ecran, prima dată în 2003 avându-l în rol principal pe starul Sean Connery, acesta fiind ultimul său rol. A fost prost primit de critici, deşi din distribuţie au făcut parte: Peta Wilson, Tony Curran, Stuart Townsend, Shane West, Jason Flemyng şi Naseeruddin Shah. La un buget de 78 milioane de dolari, The League of Extraordinary Gentlemen a avut încasări globale de 179 milioane de dolari. Această adaptare a avut schimbări semnificative de la materialul sursă și probabil de aceea nici nu a avut succesul scontat.

În 2013, au existat planuri pentru a adapta benzile desenate într-un serial de televiziune, dar nu s-au materializat, ulterior ideea fiind abandonată.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar