Va apărea Wolverine în Deadpool?!

0

În următorul proiect cu super eroi 20th Century Fox, Deadpool, se știe sigur că vor apărea și alți mutanți pe care nu i-am mai văzut până acum pe marele ecran. Dar urmează întrebarea: va apărea mutantul nostru favorit, Wolverine?

Probabil știți cu toții că după al treilea film cu Wolverine, Hugh Jackman nu va mai intra în pielea acestui super erou îndrăgit. Dar cum Deadpool are premiera înainte de Wolverine 3, există posibilitatea ca Wolverine să aibe un cameo.

Ryan Reynolds declara despre această posibilitate pentru News.com.au: „Doamne, chiar ar fi frumos. Nu știu, vom vedea… Se pare că e deschis la sugestie,  dar pare mai degrabă o problemă cu programul de filmări, decât altceva.”

Bazat pe benzile desenate ale neconvenționalului anti-erou, Deadpoll spune povestea de început a lui Wade Wilson, un mercenar din Forțele Speciale care devine subiectul unui experiment care îi accelerează puterea de vindecare. El își ia numele de Deadpool. Înarmat cu noile sale abilitați și umorul său macabru, Deadpoll pornește să-l vâneze pe cel care era cât pe ce să-i distrugă viața.

După cum știți, la finalul X-men origins: Wolverine, Deadpoll n-a murit. Oare se reia acțiunea de acolo?!

Ryan Reynolds îl joacă și de această pe Deadpool. Alături de el vor mai juca TJ Miller (Weasel), Gina Carano (Angel Dust), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Morena Baccarin (Copycat) și Ed Skrein (Ajax). În film va apărea și mutantul Colossus, dar nu-l va mai juca Daniel Cudmore.

Deadpool e programat să se lanseze în cinematografe pe 12 februarie 2016.

Dacă ați dori să apară și Wolverine lăsați comentarii mai jos. 🙂

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar