Următorul Spider-man s-ar putea să fie de culoare

0

                Vestea bună e că licenţa Spider-man a fost preluată de MARVEL! Dar Peter Parker va veni deodată cu el? Pentru milioane de fani, Peter Parker e sinonim cu Spider-man, care a apărut în 5 filme până acum: Spider-man (2002), Spider-man 2 (2004), Spider-man 3 (2007), Amazing Spider-man (2012) şi Amazing Spider-man 2 (2014). Trebuie să recunosc că în momentul în care am auzit că se va face un nou reboot m-am gândit: de câte ori mai trebuie să-l vedem pe unchiul Ben murind?!

                Vestea bună este că Jeff Sneider de la The Wrap a declarat în cel mai recent episod in Meet the Movie Press că Spider-man nu va fi alb. E sigur în proporţie de 95%. Spider-man cel mai probabil va fi negru. Dar e o şansă să fie şi latino.

                Avem o singură concluzie. Protagonistul filmelor Spider-man va fi Miles Morales. Acţiunea filmului va fi inspirată din benzile desenate din august 2011. Ca predecesorul său, Morales îşi primește puterile după ce este muşcat de un păianjen creat de Norman Osborn, celebrul antagonist al lui Spider-Man, pentru a replica puterile super-eroului.

morales

                Eu unul, sunt foarte fericit că nu-l voi mai vedea pe unchiul Ben murind. Voi ce părere aveţi? Îmi pare rău, pentru că aș fi vrut să văd și Amazing Spider-man 3. De fapt, aș fi vrut ce s-a întâmplat cu tatăl lui Peter și cum a scăpat din avion. Pe blu-ray-ul 2D al filmului este o scenă ștearsă, în care ne arată că tatăl lui Peter trăiește.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata