Epoca de gheață 2: Dezgheţul, the chill is gone

                Epoca de gheață 2: Dezgheţul, titlu original Ice Age: The Meltdown, este continuarea succesului din 2002. Epoca de gheață 2 este o animație creată de cei de la Blue Sky Studios în anul 2006. Animația a fost regizată de Carlos Saldanha, după un scenariu scris de Peter Gaulke, Gerry Swallow și Jim Hecht. Epoca de gheață 2, la un buget de 80 de milioane de dolari, a avut încasări de 661 de milioane de dolari. Ce pot să vă spun despre această nouă parte?! ȚINEȚI-VĂ BINE!!! Începe aventura!!! Ceata lui Pițigoi revine și cei 4 eroi: Manny, Sid, Diego și Scrat au parte de o nouă aventură. De această dată, peisajul eroilor primei părți a devenit mai ostil datorită dezghețului.

Epoca de gheață 2: Dezgheţul

                Din păcate, deși apar personaje noi, realizatorii acestei animații nu mai reușesc să păstreze farmecul primei animații. În schimb, momentele in care Scrat este într-o continuă luptă personală de a salva o ghindă sunt mult mai comice. Această luptă se întrepătrunde cu narațiunea poveștii, iar Scrat scoate sunete pline de deznădejde, furie sau speranță.

Epoca de gheață 2: Dezgheţul

                Toate animalele se bucură că că totul a revenit la normalitate. Manny se gândește să-și întemeieze o familie, dar cum nu a văzut un mamut de foarte multă vreme, ajunge să creadă este ultimul în viață. Dar asta se va întâmpla până când… După cum spuneam mai sus, comunitatea are de înfruntat de această dată o catastrofă naturală: dezghețul. Această topire bruscă a calotei glaciare pune în pericol viețile tuturor speciilor. Dar există un singur loc unde se pot adăposti, iar aceea e „arca lui Noe”. Și așa începe o nouă aventură…

Epoca de gheață 2: Dezgheţul

                Cei 3 prieteni neobișnuiți: Manny (voce Ray Romano), Diego (voce Denis Leary) și Sid (voce John Leguizamo) au reușit să rămână împreună chiar dacă nu fac parte din aceeași specie și au personalități total diferite. Manny este în continuare liderul turmei, Diego îl pune la punct de fiecare dată pe Sid… Dar de această dată lucrurile sunt schimbate. Sid are mai mult curaj și se simte în siguranță alături de prietenul său cu dinți mari.

Epoca de gheață 2: Dezgheţul

                Ce dă culoare animație va fi apariția lui Ellie (voce Queen Latifah), femela mamut care se crede oposum. Ea călătorește alături de cei 2 „frați” ai săi Crash (voce Sean William Scott) și Eddie (voce Josh Peck), doi oposumi pe care nu aveți cum să nu-i îndrăgiți. Ellie este o creatură plină de viață, amuzantă și inocentă, exact opusul lui Manny. Dar există o trăsătură comună: încăpățânarea.

Epoca de gheață 2: Dezgheţul

Nu uita sa citesti

Bad Boys for Life

Spies in Disguise

                Astfel ,„grupul vesel” al eroilor noștri se lărgește. În aventura lor vor fi puși în situația să facă compromisuri, dar cel mai important, să conștientizeze că pentru a supraviețui trebuie să rămână împreună. Însă adevăratul pericol vine din partea a două creaturi acvatice monstruoase readuse la viață din cauza dezghețului.

Epoca de gheață 2: Dezgheţul

                De această dată, scenariul este mai complex, dar parca nu mai are același farmec ca Epoca de gheață. Epoca de gheață 2: Dezghețul a fost realizată doar în 8 luni. Din păcate, nişte secvenţe cu Scrat: lupta cu piranha, întâlnirea cu puiul de pasăre care au fost prevăzute iniţial pentru deschiderea filmului, au fost tăiate pentru ca animația să se încadreze în timp.

Epoca de gheață 2: Dezgheţul

                În continuare vă invit să urmăriți videoclipul Lee Ryan – Real Love, videoclip care conține imagini din Epoca de gheață 2: Dezghețul:

https://www.youtube.com/watch?v=77qeVPIYZmY

                Epoca de gheață 2: Dezghețul s-a lansat în România pe DVD şi blu-ray.

bd

[review]

[rwp-review id=”0″]

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Cmentariile sunt închise