Vincent D’Onofrio, rol negativ în filmul CHiPs

0

După ce a interpretat cu succes rolul de „bad guy” în Marvel’s Daredevil, serial care a rulat pe canalul de televiziune Netflix, Vincent D’Onofrio ar putea interpreta un alt rol negativ în filmul realizat de Warner Bros., CHiPs.

D’Onofrio, care l-a interpretat pe Wilson „The Kingpin” Fisk în Daredevil, e în negocieri pentru a juca rolul negativ în adaptarea pentru marele ecran a serialului hit din anii ’70 despre patrula autostrăzilor din California. Personajul său va fi un un fost polițist, devenit un nemilos conducător al unei găști de hoți de mașini, conform THR.

Actorii Michael Peña și Dax Shepard vor avea rolurile principale pozitive, ale polițiștilor motocicliști Frank și Jon. De menționat e faptul că Shepard, un mare fan de motoare, plănuiește să-și facă singur toate cascadoriile, deoarece el e și regizor și co-scenarist la adaptarea pentru marele ecran a serialului CHiPs.

Pe D’Onofrio îl vom putea revedea în curând în alt rol negativ în al patrulea film din seria Jurrasic park, intitulat Jurassic World. Va avea de asemenea un rol în remake-ul The Magnificent Seven (Cei șapte magnifici).

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar