A Dog’s Way Home, întoarcerea acasă

Din 25 ianuarie la cinema. Distribuit de IntercomFilm.

0

A Dog’s Way Home este un film american regizat de Charles Martin Smith după un scenariu scris de W. Bruce Cameron și Cathryn Michon, având la bază cartea semnată de Cameron.

Din distribuție fac parte: Ashley Judd, Edward James Olmos, Alexandra Shipp, Wes Studi, Chris Bauer, Barry Watson și Jonah Hauer-King.

Am văzut A Dog’s Way Home la Cinema City Park Lake. Filmul prezintă povestea emoționantă a unei cățelușe, Bella, care este separată de stăpânul ei, Lucas. Ea va face tot posibilul pentru a se întoarce acasă.

Povestea Bellei are, cu siguranță, un început dur. Mama și frații săi au fost luați de hingheri, iar Bella a fost crescută de o mamă pisică. Trăind pe stradă împreună cu familia pisicilor, Bella este găsită de un băiat prietenos pe nume Lucas. Acesta se hotărăște imediat să o ia pe Bella acasă.

Noua viață alături de Lucas este minunată, iar Bella se simte fericită. După o perioadă, Bella este despărțită de Lucas și pornește într-o călătorie dificilă pentru a se întoarce acasă.

În timpul aventurii sale, Bella schimbă viețile multor ființe pe care le întâlnește în călătoria ei complicată – de la un pui de pumă orfan până la un om al străzii care a pierdut totul – Bella aduce bucurie și alinare tuturor celor pe care îi întâlnește.

Tema filmului este, cu siguranță, iubirea adevărată și dezinteresată. Bella îl iubește pe Lucas. Și ca orice câine bun, ar face orice ca să îl ajute și ca să fie mereu alături de el. Lucas vede în Bella, cel mai bun și loial câine pe care un om și-ar dori să îl aibă.

A Dog’s Way Home mizează pe emoție, însă aduce și momente amuzante și comice. Drumul Bellei este cât se poate de dificil, iar ea trebuie să treacă peste multe obstacole pentru a ajunge acasă. Totuși, în ciuda greutăților care ar putea să apară, Bella nu renunță. Ea știe că are o misiune care necesită mult efort și răbdare și este dispusă să facă orice pentru a o îndeplini cu succes.

Distribuit de IntercomFilm, A Dog’s Way Home a ajuns în cinematografe vineri, 25 ianuarie. Vizionare plăcută!

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar