“A Tale of Love and Darkness” – trailer: Natalie Portman își face debutul ca regizor

0

Asemenea multor actori, Natalie Portman nu s-a limitat doar la profesia de actor și își face debutul ca regizor cu producția “A Tale of Love and Darkness”. Astfel, îi urmează pe Angelina Jolie, George Clooney, Chris Evans și mulți alții – într-o nouă provocare – cea de regizor.

Actrița nu s-a ocupat doar de regia filmului “A Tale of Love and Darkness”. Ea joacă rolul principal din peliculă și în această săptămână a fost lansat primul trailer cu subtitrare în limba engleză.

Natalie Portman, născută în Israel, a decis prin acest film să își viziteze originile. Filmul are la bază cartea autobiografică scrisă de Amos Oz. Acțiunea este plasată în Israel în anii 1940-1950 și prezintă povestea unui băiat și relația acestuia cu mama sa. Micul Amos este interpretat de Amir Tessler, iar Natalie Portman joacă rolul mamei acestuia, Fania.

Amos trăiește în Ierusalim, într-un mic apartament unde este înconjurat de cărți scrise în 12 limbi străine, iar rudele sale vorbesc aproape tot atâtea limbi.

Este povestea unui băiat a cărui viață se schimbă radical atunci când mama sa se sinucide. Este, totodată, povestea unui bărbat care își părășește comunitatea și fuge de constrângerea familiei pentru a începe o viață nouă: își schimbă numele, se căsătorește și are copii. Nu în ultimul rând, este povestea unui scriitor care devine un participant activ în viața politică din țara sa.

“A Tale of Love and Darkness” a fost prezentat la Cannes și Festivalul de la Toronto în 2015.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.

Postează un comentariu

Fii primul care comentează!

avatar