Aladdin va avea o versiune live-action

0

Se pare că Disney vrea să producă o versiune live-action pentru toate animațiile sale clasice. După succesul filmului live-action Cinderella din acest an, studiourile Disney vor să îi ofere și clasicului “Aladdin” propria adaptare live-action.

Filmul va fi un prequel (producție a cărei acțiune se desfășoară înainte de evenimentele relatate în producția originală), iar personajul principal din noua producție va fi Duhul Lămpii din povestea lui Aladdin, scrie The Hollywood Reporter.

Scenariul va fi scris de Damian Shannon și Mark Swift, iar Tripp Vinson va fi producătorul noului film.

Fanii animației „Aladdin” (1992) își vor aminti că Robin Williams l-a adus la viață pe Duhul Lămpii în producția din 1992. De aceea, nu este ușor de găsit un actor care să-l interpreteze pe Duhul Lămpii la fel de bine cum s-a descurcat Williams.

“Aladdin” este ultimul titlu care se adaugă filmelor live-action produse după animațiile clasice Disney. Următorul film de acest gen, “The Jungle Book”, va avea premiera în aprilie, anul viitor. “Pinocchio”, “Beauty and The Beast”, “Mulan”, “Dumbo” și “Tinkerbell” sunt doar câteva din proiectele anunțate de studiourile Disney că vor avea o adaptare live-action.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata