Animale fantastice şi unde le poţi găsi pe 4K UHD, Blu-ray 3D, Blu-ray şi DVD

1

Animale fantastice şi unde le poţi găsi unul dintre cele mai bune și așteptate filme ale anului a luat 2 premii Oscar pentru: cele mai bune costume și cea mai bună scenografie.

Acțiunea ne introduce în universul magiei (Harry Potter)și ne surprinde cu ritm alert, intens și cu un final neașteptat. Eroul este Newt Scamander, autorul cărții din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul ii prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă pana nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale ii vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase!

Titlul originalFANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM

Titlul în limba română: ANIMALE FANTASTICE ȘI UNDE LE POȚI GĂSI

Regia: David Yates

Gen: aventură

Distribuţie: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Carmen Ejogo, Ron Perlman, Colin Farrell

Distribuitor: ProVideo: www.facebook.com/Provideo.ro

Site achiziționare filme: www.provideo.ro

Format disponibil:

Precomandă acum filmul Animale fantastice şi unde le poţi găsi (Fantastic Beasts and Where to Find Them) pe 4K UHD, BD3D, BD sau DVD și primești un obiect original personalizat cu elemente din film (tricou, jurnal, semn de carte, fular sau cană).

Promoția este valabilă doar pentru precomenzile efectuate pe www.provideo.ro, până la data de 27 martie. Comenzile și premiile vor fi livrate pe 28 martie.

Trailer subtitrat:

1 Comentariu
  1. Kristy Hinderberger spune

    Some really nice stuff on this internet site, I enjoy it.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata