Ant-Man and the Wasp: Quantumania

0

Ant-Man and the Wasp: Quantumania este un film american regizat de Peyton Reed după un scenariu scris de Jeff Loveness.

Din distribuție fac parte: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors, Kathryn Newton, David Dastmalchian, Katy O’Brian, William Jackson Harper, Bill Murray, Michelle Pfeiffer, Corey Stoll și Michael Douglas.

***

Am văzut Ant-Man and the Wasp: Quantumania la IMAX, Afi Cotroceni, la invitația RanCommunication. Este al treilea film după Ant-Man (2015) și Ant-Man and the Wasp (2018) și cel de-al 31-lea film din Universul Marvel.

Povestea și personajele

Scott Lang (Paul Rudd), Ant-Man, a devenit extrem de celebru datorită rolului său ca Avenger. Toată lumea vrea un selfie și un autograf, iar Baskin-Robbins îl numește „Angajatul secolului”. Scott scrie o carte despre experiențele sale în calitate de supererou și își petrece timpul promovând-o.

Cassie Lang (Kathryn Newton), în vârstă de optsprezece ani, calcă pe urmele tatălui ei. Ea își dorește să creeze o lume mai bună pentru toată lumea și luptă pentru acest lucru, în ciuda obstacolelor care îi apar în cale, și este de părere că Scott poate face mai mult pentru a ajuta oamenii. Salvarea lumii, înfrângerea lui Thanos și aducerea miliardelor de oameni înapoi, pur și simplu, nu sunt suficiente pentru Cassie, vrând mai mult de la tatăl ei.

Nu uita sa citesti

Creed III

Related Posts

Missing

Bestiile

O cină de familie o face pe Cassie să îi arate lui Scott noul proiect pe care îl are cu bunicul, Hank (Michael Douglas). Ea a inventat o modalitate de a trimite semnale către tărâmul cuantic. Janet (Michelle Pfeiffer), îngrozită de această descoperire, încearcă să îi facă să renunțe la proiect, însă este prea târziu. Cassie, Scott, Hope, Janet și Hank sunt transportați în universul cuantic.

Scott și Hope își activează costumele, Hope își prinde părinții, în timp ce Scott o salvează pe Cassie. Cele două grupuri aterizează într-un mediu straniu și exotic. Janet a păstrat secrete întunecate despre deceniile ei petrecute pe acest tărâm, iar o amenințare terifiantă îi vânează. Hope, Janet și Hank trebuie să-i găsească pe Scott și Cassie înainte să fie prea târziu.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania beneficiază de multe efecte speciale, de scene spectaculoase și intense de luptă într-un tărâm despre care nu știm mare lucru. Tărâmul Cuantic este o dimensiune care există sub sau în interiorul nostru și care poate fi accesat prin micșorare la dimensiuni subatomice. Așa cum știm deja, Janet a petrecut 30 de ani în acest loc necunoscut de oameni, însă nu a vrut să vorbească despre ceea ce a trăit acolo. Noul film ne dă șansa să descoperim mai multe despre Tărâmul Cuantic și mai ales despre locuitorii lui.

Cine este noul răufăctor?

Kang își face debutul în Ant-Man and the Wasp: Quantumania, iar mulți îl consideră noul Thanos. Puternic, misterios și nemilos, Kang va surprinde în mod sigur.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania este un film bun. Așa cum ne-a obișnuit Marvel, Quantumania are momentele sale de comedie, însă mi-ar fi plăcut să nu fie o trecere atât de bruscă de la scene dramatice la momente hilare.

Distribuit de Forum Film, Ant-Man and the Wasp: Quantumania a ajuns în cinematografele din țară. Vizionare plăcută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata