Box Office-ul din SUA în weekend-ul 9-11 mai

0

Liderul săptămânii trecute, The Amazing-Spider man 2, a fost detronat. Noul lider la box-office este comedia Neighbors. Neighbors s-a clasat pe locul 1 cu încasări de 51,1 milioane dolari. Din păcate, încasările lui The Amazing Spider-man 2 au scăzut cu 59% și a trebuit să se mulțumească cu locul 2 și cu încasări de 37,2 milioane dolari. Top 3 este încheiat de The other woman cu încasări de 9,2 milioane dolari.

Oricum The Amazing Spider-man 2 se descurcă foarte bine la box office-ul de peste ocean, filmul ajungând la încasări globale de 550 milioane dolari. The Amazing Spider-man 2 a costat în jur de 255 de milioane de dolari, cu un buget de marketing de 190 de milioane, ceea ce înseamnă că, pentru a deveni profitabil, trebuia să depășească suma de 752,2 milioane internațional, atât cât a strâns și primul The Amazing Spider-Man.

neighbors

Acum să vorbim despre premiera acestei săptămâni, Neighbors, comedia cu Seth Rogen și Zac Efron, film care a reușit să detroneze „regele” săptămânii trecute. Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi, se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nicio distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.

Comedia de la Universal a avut succes, lansându-se în 17 țări peste ocean, reușind să strângă 34,4 milioane dolari. Cele mai mari încasări vin din U.K. (14,7 milioane dolari) și Australia (7,1 milioane dolari).

Următoarele locuri din top 10 sunt ocupate de:

Locul 4 Heaven is real  cu 7 milioane dolari;

Locul 5 Captain America: Winter soldier cu 5,6 milioane dolari. Filmul a ajuns la 245 milioane dolari încasări în SUA;

Locul 6 Rio 2  cu 5,1 milioane dolari;

Locul 7 este ocupat de o altă premieră a acestei săptămâni, Mom’s night out, care a reușit să strângă 4,2 milioane dolari la debut;

mom

Simțindu-se suprasolicitată de cei 3 copii, Alyson decide decide să iasă în oraș cu prietenele ei Izzy și Sandra. Cele 3 se relaxează o noapte, în timpul ce soțul lui Alyson, Sean, are grijă de cei 3 copii. După ce află că rezervarea a fost anulată, lucrurile merg din ce în ce mai rău pentru Alyson, căci cumnata sa, Bridged, realizează că fiul ei mai mic, Phoenix, a dispărut. Cele 4 pornesc să caute copilul dispărut și în cele din urmă învață să nu dea vina pe alții pentru problemele lor. În timpul acestei aventuri, soții fetelor încearcă să aibă grijă de copii, dar rezultatele sunt dezastruoase.

Locul 8 este ocupat de a 3-a premieră a acestei săptămâni, animația Legend of Oz: Dorothys return, cu încasări de 4,2 milioane dolari;

dorothy

Dorothy of Oz are acţiunea plasată după ce Dorothy reuşeşte să se întoacă acasă, în Kansas. Revenită în Kansas, Dorothy vede că oraşul ei a fost devastat de tornada care a luat-o pe sus şi a dus-o în Oz. Casa la care vroia cu disperare să se întoarcă e aproape distrusă, iar oamenii din oraş îşi strâng lucrurile fiindcă vor să se mute. Dorothy nu apucă să stea prea mult prin Kansas, fiindcă prietenii săi cei noi au probleme, iar fata şi căţeluşul ei Toto se vor întoarce în Oz să ajute. Sperietoarea de Ciori, Omul de Tinichea şi fostul Leu Laş au dispărut, iar Oz a intrat într-o stare de declin. Dorothy porneşte în căutarea prietenilor ei, iar pe drum găseşte companioni noi, printre care un om făcut din turtă dulce, care nu poate gândi pentru el, o păpuşă de porţelan care face pe dura şi dă ordine tuturor pentru a-şi ascunde fragilitatea şi un copac care are tot atâtea personalităţi câte ramuri. Dorothy trebuie să-şi unească forţele cu acest grup de personaje ciudate pentru a i se împotrivi unui nou rău-făcător, Jester, care crede că Oz ar trebui să fie sub stăpânirea sa.

Locul 9 Divergent cu 1,7 milioane dolari;

Top 10 este încheiat Brick mansions care a avut încasări de 1,5 milioane dolari.

Pentru box office-ul de săptămâna trecută click aici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata