Căpitanul America: Războinicul iernii a cedat locul 1 în weekend-ul 25-27 aprilie în SUA

0

Căpitanul America: Războinicul iernii a trebuit în acest weekend să se mulțumească cu locul 2, cedând locul 1 comediei The other woman (Cealaltă femeie). Comedia Cealaltă femeie are premiera la noi pe 9 mai și  a avut încasări de 24,7 milioane dolari.

other woman

Dar ce se întâmplă în această comedie care a reușit să ocupe locul 1 la box office?

Niciodată să nu stârneşti dorinţa de răzbunare a unei femei! Un bărbat afemeiat află asta pe propria piele când amanta sa descoperă că nu este unica femeie din viaţa lui. Iute la mânie, bate palma cu soţia amorezului şi pune la cale un plan de răzbunare ce-l va face pe nătăfleţ să regrete până şi ziua când s-a născut …

Căpitanul America: Războinicul iernii  a trebuit să se mulțumească cu locul 2 având încasări de 16 milioane de dolari. În cele 4 săptămâni de când a avut premiera, filmul a reușit să strângă 225 milioane dolari doar în SUA devenind astfel filmul cu cele mai multe încasări din SUA în luna aprilie, detronând deținătorul recordului Fast five care a avut încasări de 209 milioane dolari. Căpitanul America: Războinicul iernii  a ajuns la încasări mondiale de 645 milioane dolari.

Top 3 este încheiat de Haven is for real care a  avut încasări de 13,8 milioane dolari în acest weekend.

asm-1

În această săptămână încasările internaționale ale lui The Amazing Spider-Man 2 au mai crescut cu 67,2 milioane dolari ajungând la un total de 132 miliaone dolari. Acest film are premiera la noi deodată cu premiera din SUA pe 2 mai. În România va putea fi vizionat în avanpremieră începând cu 1 mai. La un an de la lupta sa cu Şopârla, Peter Parker are o viaţă plină pe care şi-o împarte între eliminarea infractorilor şi timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen, aceea de a sta departe de fiica lui, însă pur şi simplu este o promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile vor lua o turnură dramatică pentru ei când intră în scenă un nou villain, Electro, iar Peter descoperă alte şi alte detalii legate de trecutul misterios al familiei sale …

Pentru recenzia filmului, care este prima din România click aici.

Următoarele locuri din top 10 sunt ocupate de:

Locul 4 Rio 2  cu 13,6 milioane dolari

brick mansions

Locul 5 Brick mansions, a doua premieră din această săptămână. Filmul de acţiune urmează un scenariu scris de Luc Besson, iar remake-ul american se petrece într-un cartier rău famat din oraşul Detroit, într-un viitor nu foarte îndepărtat. Un grup de clădiri de cărămidă (aşa numitele „brick mansions”) a devenit cartierul rezidenţial al unor răufăcători, iar forţele de ordine n-au găsit altă soluţie decât să construiască baricade în jurul acestor clădiri şi să le izoleze de restul populaţiei, în speranţa de a păstra siguranţa publică. Atunci când Tremaine (RZA) o răpeşte pe iubita lui Lino (David Belle) şi ameninţă să declanşeze o bombă, Damian (Paul Walker), un poliţist sub acoperire, primeşte misiunea să se infiltreze în ghetto şi să salveze situaţia. Este penultimul film al regratatului Paul Walker. Filmul a avut încasări de 9,6 milioane dolari.

Locul 6 Transcendence cu 4,1 milioane dolari

quiet ones

Locul 7 The quiet ones a treia premieră a săptămânii. Un profesor de fizică de la universitate formează o echipă care să creeze un poltergeist. El vrea să înţeleagă şi să stăpânească energia negativă pe care o produce mintea tulburată a unei tinere foarte nefericite. Filmul a avut încasări de 4 milioane dolari.

Locul 8 Bears cu 3,6 milioane dolari

Locul 9 Divergent cu 3,6 milioane dolari

Top 10 este încheiat de A haunted house 2 cu 3,3 milioane dolari

Pentru box office-ul de săptămâna trecuta click aici.

Ti-a placut articolul?
Inscrie-te la newsletter si noi iti trimitem toate noutatile saptamanal.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Postează un comentariu

avatar